בנות..אחרי חצי שנה...אני צריכה אתכן..כ"כ עצוב לי!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות..
    הייתי פה בפורום לפני חצי שנה..והפסקתי לעדכן כי רציתי לקחת פסק זמן מהניסיונות הכושלים..
    אני ובעלי נשואים כבר שנה בדיוק(לפי הלועזי..)ועדיין לצערינו לא נקלטנו להריון..
    כ"כ מפחיד אותי להתחיל את כל הבדיקות של הפוריות..כ"כ מבפחיד אותי לשמוע בשורות רעות..
    אני באמת לא מבינה מה יכולה להיות הבעיה..אני מקבלת מחזור סדיר..כל 30 יום כמו שעון..כל השנה הזו תירתי לעצמי שאנחנו לא נקלטנו כי הביוץ נופל לי על השבעה נקיים..אבל..מה הסיכוי שזה באמת נכון??ואם זה לא נכון?ואם אני לא מבייצת??אני כ"כ פוחדת!
    אני ובעלי דתיים..והמשפחה ששלו ושלי כל פעם ששואלת מה עם תינוק..וכל פעם שהשאלה נשאלת אני מרגישה כמו דקירה בלב!!
    לא יודעת מה עם תינוק..לא יודעת אם זה יבוא בכלל!!
    ואני מבקשת מבורא עולם כל לילה וחושבת על זה כל הזמן...שיביא לנו את הנססיך הקטן..שיעשה אותנו מאושרים..
    כ"כ נמאס לי מהעיניים המרחמותת האלה...שיפסיקו לבהות בי..כבר לא כיף לי לעשות שבת אצל המשפחה של בעלי..גיסתי שתחיה...נכנסה להריון שלושה חודשים אחרי החתונה..אחיות שלי גם כן..(אחותי ילדה לפני יומיים...ועוד אחות בחודש שמיני..)ורק אני...רק אני עדיין לא..
    אני באמת שמחה בשמחתן...אבל יחד עם זאת..כואבת את כאבי!!
    אני זועקת לשמיים שיבוא החודש הזה שבו אגלה שאני בהריון..פתאום זה נראה כ"כ רחוק ממני...

החודש היה לי איחור של שלושה ימים...וחשבתי הרגשתי שזה זה!!שהקב"ה שמע את התפילות שלי...אבל אז ביום השלישי לאיחור...קיבלתי...
    כבר כמה לילות שאני לא מפסיקה לבכות בלילות...ומקללת את הרגע שבו התחילו לי התכווציות ושראיתי את ה

"הבוטח בה' חסד יסובבהו"
10 תגובות
עמוד 1
  • היי,
    עם כל הפחד מציעה לך לבדוק למה את לא נקלטת והאם יש בעיה אצל מישהו מכם. חבל על הזמן כי גם הבדיקות זה תהליך שלוקח זמן. מניסיון אישי אין לך מה לפחד מטיפולי פוריות, לצערי הרבה עוברים את זה בימינו וזה בסדר, התוצאה שווה את זה. תראי שגם יומך יגיע ותאחזי בנסיך שלך אבל לכו להיבדק!!!!
  • היי אביה,
    כואב לי לשמוע את הסיפור שלך. תמיד אני אומרת שהחיים הם לא כמו ערוץ הקניות, מתקשרים, מזמינים, ומקבלים תוך 14 ימי עבודה... גם אני חשבתי שמייד מייד אחרי החתונה הופ ואני נקלטת... איזה נקלטת ואיזה נעליים... מחכה ומחכה... וזה קשה לחכות, אני הכי מבינה אותך בעולם. במיוחד שלא יודעים למה. אני לעומתך חילונית, אבל מאמינה הקב״ה בכל ליבי, ומאמינה שהוא לא עושה דברים סתם. כמובן שאני לא יכולה לדעת את הסיבה, אבל יש לו דרכים משלו.
    בהקשר לזה שחשבת שאת לא מבייצת, אם לא היית מבייצת, לא היית מקבלת וזו עובדה.
    בהקשר לביוץ בזמן שבעה נקיים, כמה זמן נמשך הווסת שלך ובאיזה יום של המחזור הכולל את טובלת?
    אני מקווה שהרופאים יעזרו לך, אל תפחדי מזה. עדיף להיות בידיעה מאשר בחוסר ידיעה.
    מאחלת לך את כל ההצלחה שבעולם, תהיי חזקה, ואל תדאגי, יבוא היום ותהיי אימא. מבטיחה.

• אביה מתוקה

אני עברתי היריון מחוץ לרחם
    שבעקבותיו הורידו לי חצוצרה אחת .
    ביום חמישי האחרון גילו שהחצוצרה השניה סתומה לגמרי .

כלומר ... אין מנוס מטיפולי הפריה !

אני הכי פרנואידית מבדיקות ואפילו מטופלת בכדורים פסיכיאטרים לחרדות
    בכל זאת אזרתי אומץ והלכתי להבדק
    ועובדה שאם לא הייתי יודעת על החצוצרה השניה שסתומה
    הייתי ממשמיכה בניסיונות והכל לשווא !

הייתי אצל רבנים שנתנו את ברכתם ואני אישה מאמינה מאוד בקדוש ברוך הוא
    אך לפעמים האדם חייב לעזור לעצמו להגיע לפתרונות ע"י הרפואה .

תאמיני לי שאין לך מה לדאוג , הרבה בנות לצערי עוברות את התהליך
    וגם את תעברי אותו בע"ה בהצלחה !!!

תני חיוך הכל לטובה

• וואו, ריגשת אותי ואני ממש לא יודעת מאיפה להתחיל... לנחם אותך ולומר לך שגם את תזכי להיות אמא? או לעודד אותך להתחיל את הבדיקות?
    תראי, יכול להיות שהכל תקין. יכול להיות שהביוץ באמת נופל ב-7 הנקיים, אבל בשביל לדעת את כל זה את צריכה להתחיל לעקוב.
    וגם אם חס וחלילה ימצאו משהו בעייתי אצלך או אצל בעלך, עם הטכנולוגיה של היום אפשר לטפל כמעט בכל הבעיות, אז אל תהיי מוטרדת. הכי חשוב שתעשי את הצעד הזה, וכך תוכלי להיות קרובה יותר לאימהות שאת כ"כ רוצה בה.
    אז יקירה, תהיי אמיצה, אני יודעת שאת יכולה, ותדרבני גם את בעלך להתחיל בבדיקות.

בהצלחה!
    יפעת.
  • חג חנוכה שמח לכולן
    אביה, מאד ריגשת אותי... כולי תקוה שבעזרת השם תיכנסי כבר בחודש הקרוב להריון המיוחל.
    מנסיוני, אני יכולה לספר לך שגם אני חשבתי שאין מצב שהביוץ שלי נופל על שבעת הימים הנקיים, אך לאחר שבדקתי זאת בעזרת בדיקת חום השחר גיליתי שאכן הביוץ שלי אחרי 11 ימים ולא 14 כמו שאמורים לחכות.
    ועובדה שכבר בחודש השני לנסיונות ניקלטתי ביום ה-11 וברוך השם היום אני כבר בחודש שמיני ומאחלת לכל שאר הבנות בפורום להיצטרף אלי בקרוב בעזרת השם.

אז אמנם אני ובעלי לא שומרים נידה ואני יודעת שאצלכם זה יותר מסובך אבל אני יודעת שיש גם כדורים שאפשר לקחת והם דוחים את הביוץ אז מציעה לך לבדוק מתי הביוץ- יש גם בדיוקות בדיקות לקנייה בסופר פארם

המון בהצלחה
    מחזיקה לך אצבעות
  • בנות...תודה רבה לכולן!!אין אתן מדהימות!! אין עליכן!!
    אני באמת מאמינה שהכל לטובה...אבל לפעמים זה ממש קשה לקבל את העובדה שעדיין זה לא קרה לנו..לא מחוסר אמונה..אלא מיאוש כלפי עצמי...

ריגשתן אותי עם הסיפורים שלכן...!!!
    ובאמת אשריכן על האמונה שיש לכן!!
    שבע"ה בזכות האמונה הזו שיש לכן כלפי בורא עולם תיקלטו עוד החודש!!!

המחזור שלי כל 30 יום....(לפני כארבעה חודשים הוא היה כל 28 יום...אבל פתאום זה השתנה...)
    יש לי שתי שאלות..
    כל אישה שמקבלת ווסת בהכרח מבייצת??
    והאם משהי מכירה את הכדור פרימלוט נור?? השתמשתי בו לפני כחצי שנה ולפני החתונה כדי לעכב את המחזור...האם הוא יכול לגרום לבעיות פוריות??
    בע"ה אני אקבע לי היום תור לרופא נשים ואתחיל עם הבדיקות...
    נקווה לשמוע בשורות טובות בע"ה!!!!!!!!!!
    תודה רבה לכולן!!!
    אעדכן בע"ה..

ובע"ה נעשה ונצליח!!
    "הבוטח בה' חסד יסובבהו"
  • מחזיקה לך אצבעות...ליבי איתך
  • מאחלת לך שהבדיקות יהיו תקינות
    ושב״ה השנה תזכי לילד אמן

עיליי ונויה אתם האוצרות שלי!!!
  • היי אביה
    קודם כל - תצאי מנקודת הנחה שהכל אצלך בסדר! חבל סתם להכנס לסרטים כי לחץ הוא הגורם מפריע מאוד ולא עוזר כל כך בכניסה להריון.
    דבר שני - אם את חושבת שהביוץ שלך נופל על "הימים הנקיים", את יכולה לבקש מרופאת נשים לעשות מעקב זקיקים, ואז, בבדיקות US ניתן להגיד לך בדיוק מתי הביוץ שלך.
    לשאלתך - יש מקרים שבהם אישה מקבלת וסת מבלי שבייצה, זה לא כל כך שכיח, אבל זה קיים. מציעה לך לא לחשוב על זה בכלל.
    לגבי הכדור שלקחת לפני החתונה - המון בנות לוקחות אותו כדי לדחות מחזור, והוא לא מזיק ולא גורם לבעיות פוריות.
    אני יכולה להגיד לך מנסיוני (המועט) שגם אני שמחה בשמחת כל החברות שלי שנכנסו כבר להריון, אני שמחה בשבילהן עד השמיים, ובכל זאת, משהו עוקץ לי בלב שאני עדיין לא בהריון.
    האמת היא שלפני כמה חודשים נקלטתי, אבל היה מדובר בשק הריון שלא התפתח ולכן עברתי הפלה, ומאז, בערך 3 חודשים, אני מנסה להקלט ללא הצלחה, והחלטתי ללכת לעשות מעקב זקיקים כדי לדעת בדיוק מתי הביוץ.
    רק רציתי להגיד לך שההפלה שעברתי לימדה אותי המון, ומה שהכי חשוב שלמדתי זה שתמיד יכול להיות גרוע יותר, כלומר - מצבי לא כזה רע! הכל בסדר וצריך לחשוב חיובי!
    אני מחזיקה לך אצבעות ומאחלת לך מכל הלב בהצלחה, ומאמינה בשביל שתינו שברגע שנצא קצת מהלחץ שאנחנו נמצאות בו - ניקלט...
    אגב... אומרים שמי שלא נקלטת זמן רב זה כי ה' מכין לה משהו איכותי :-)
    אני לא דתיה בכלל, אבל מאוד מאמינה...
    בהצלחה!
  • תפוזינה....איזו תותחיתת!!!תודה רבה!!חיזקת אותי מאוד!!!!
    אמן שנשמע בשורות טובות עוד החודש הזה........
    את צודקת בכל מילה...אני פשוט ממש בלחץ!!
    בע"ה נעבור את הבדיקות האלה בשלום..
    באמת תודה...ותעדכני מה איתך...

"הבוטח בה' חסד יסובבהו"
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה