איך יודעים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות,

איך אני יודעת אם הקטנה שלי מבחינה בין יום ללילה?

אנחנו עושים את הטקס של האמבטיה בערב בדרך כלל יוצא פחות או יותר באותה השעה ואז בקבוק ולישון.

למשל היא אוכלת באותם מרווחים כל הזמן אז כביכול מבחינת האוכל אין הבדל בין יום ללילה אז איך אני יודעת אם היא מבינה?

תודה ושבוע נהדר לכולן
6 תגובות
עמוד 1
  • הי בובה

• מתי היא ערנית יותר? בלי קשר לזמן בין ארוחות?
    אם כעיקרון היא תינוקת סגנון להב אוכלת ישנה אוכלת ישנה אוכלת ישנה כללללללללללללללל היום - אז הדרך היחידה לדעת זה פשוט לחכות שתתחיל לפתוח מרווחים

• בד"כ זה לוקח כמה חודשים עד שתינוקות מתחילים להבחין בין יום ולילה...
    השעון הפנימי נכנס לפעולה רק בחודש השלישי אם אני לא טועה, עד אז הם עסוקים בעיקר בלאכול ולישון על פני כל שעות היממה, ללא אבחנה.
    לאט לאט יווצרו פערים ואז עיקר השינה תהיה בלילה.
  • אצלינו כשהוא הבחין בין יום ולילה, אחרי האכלות של הלילה הוא היה נרדם ישר.
    ביום הוא היה ערני אחריהן. אבל זה לא היה בגיל חודש זה היה מאוחר יותר, אולי 4 חודשים...
  • לדעתי כששנת הבוקר קצרה יותר ובלילה זה ארוך יותר והרווח בין האכלות גדל יותר. אז זה כבר השתנה.

• אצלי מגיל חודש וחצי בערך היא מושכת 5 שעות מהרגע שהולכת לישון עד ההאכלה הבאה, ואז קמה כל 3 שעות..

ומגיל חודש בערך ישר חוזרת לישון אחרי האכלה בלילה...

נראה לי ככה יודעים..

גם הטקס שינה מאוד תורם, ככה הם יודעים שעכשיו הולכים לישון..

אני עושה אותו מגיל אפס ומלפני חודש בערך משלבת גם עיסוי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה