אני לא יוכלה לסבול אנשים כאלה!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תקשיבו רגע מה קרה לי אתמול:
    אחותי עשתה ברית לבן שלה בשבת ברכסים שבצפון.
    אני חוזרת עם הילדים ועם בעלי באוטובוס שעוצר ברחוב ז'בוטינסקי בבני ברק.
    אני מחזיקה ביד אחת את שושי ביד השניה את יהודה ובעלי מוריד את חיים ואחר כך מוציא את העגלה והמזודה מהתא מטען של האוטובוס.
    אני יורדת עם שושי ביד ופתאום ניגש אלי בחור כזה ערס בתחנה כולו עם פרצוף לועג ואומר לי:"מה, הילדה היתה בתא מטען?"
    חטפתי קריזה ואמרתי לי:"כן, וגם נתתי לה מכות וחנקתי אותה!"
    הוא היה קצת המום מהתשובה ואז עונה לי :"אני לא יודע, אצלכם רק יודעים להביא ילדים ואחר כך לא מטפלים בהם!!!"
    כאילו מה?
    מה החרדים מזניחים את הילדים שלהם?
    זה מה שאומרים עלינו בתקשורת?
    מאיפה הוא לקח את זה?
    אוףףףףףףףףףףףףףף!
    חטפתי מה זה קריזזזזזזזזזזזזזזזז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
20 תגובות
עמוד 1
  • איזה דפוקקקק

• אל תתייחסי, יש איזה שהוא ציד מכשפות בתקשורת לאחרונה לגבי כמה קיצונים שמכתימים לדעתי את כל העדה החרדית...
    אז כשיש ציבור שנוח להיטפל אליו נטפלים.
    ואצל ערסים להיטפל זה תחביב...

כל עוד את יודעת שאת אמא טובה , זה מספיק...

• יש קיצוניים לכאן ולכאן....חבל לקחת ללב דברים חסרי הגיון, למרות שזה קל להגיד ואני יודעת שיש כאלה שיכולים לעלות את הפיוזים,אבל הכנסת לו כבר אז שחררי, חבל על העצבים שלך. אנשים חסרי טקט תמיד היו ותמיד יהיו.....אל תתיחסי
  • ענית כמו שצריך
    פייס: ortal_hori
  • לא חסר מטומטמים בעולם.
    שימי פס
    [

• חחחחחחחח......... רואים שהוא דפוק בשכל. תצחקי עליו ואל תתייחסי.
    יש סיפורים על הזנחה לכאן ולכאן מכל העדות והדתות אז להיטפל זה הכי נוח. אל תתייחסי!!!

• לא שווה את העצבים שלך בכלל, טיפש יישאר טיפש גם אם ישימו מולו מראה.
  • מאמי סתם טיפשות!!!!!
    גועל נפש של הכללות ושל הרבה דברים בגינם החברה שלנו נראית כמו שהיא נראית..
    חבל על העצבים שלך וטוב שענית לו למה מה קרה?....

שולחת לך חיבוקים....

• נעלמת מהפורום הורים
  • שימי פס ארוךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

הדיוט
  • אני מבינה אותך מאוד
  • איך שאני מתעבת הכללות ושיפוטיות,מבלי להכיר את הבן-אדם בכלל...

נראה לי מירוש,שאת כמוני,מסבירת-פנים וחייכנית (הרבה מהאושר על האימהות,אני ואת כאלו) ולכן, החמאר הזה פירש את האור שלך כחולשה...

הגאווה שלי ושלך,זה להמשיך להיות אימהות-טובות

• דבר ראשון מרווה- אחותי לא גרה ברכסים רק חמותה גרה שם ובעלה רצה לעשות את הברית אצל אמא שלו, סחב את כל המשפחה לצפון...
    נטלי- המנהל הזה עף לכל הרוחותתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!
    ולא רק זה, אני השתדרגתי- יש לי עובדת חדשה מקסימה תחתי ואנחנו מתחלקות בינינו בעבודה.
    אני אחראית על כל המערכת ופעמיים בשבוע מגיע אלינו רו"ח ממשרד רו"ח שלנו והוא נותן לנו הנחיות ועושה את המשכורות.
    היום אני כל כך נהנית לבוא לעבודה!!!

• דיי אני בהלם

• ותודה על כל המחמאות...
    אני באמת חושבת שאני אמא שמחה ועליזה, אני משתדלת להיות רגועה ושלוה ולהיות עם סדר עדיפויות נכון.
    אני מרגישה שבשבילי זו זכות להיות אמא, הזכות הכי גדולה שאלוקים יכל להעניק לי.

• ברור שאין צורך להכליל
    ובמיוחד לא לדבר ככה
    אבל אישית אני מבינה למה הוא חושב ככה

• מירי, כל הכבוד מאמי!
  • מאמי טיפ קטן לא להתייחס אפילו לא לענות לאנשים כאלה
    הם עילבון לאינטליגנציה שלך
    חוץ מזה מה אפשר כבר לצפות מערסים עם מוח בגודל של נמלה???..

• זה מה שקורה כשאיש טיפש שומע סטריאוטיפ..הוא לא מסנן את עצמו ופשוט הולך עם "האמת" הזאת
    אנשים כאלה עצוב לי עליהם.. על זה שהם חיים בעולם שאין להם מושג מה הוא.
    אני על כל סטראוטיפ שעף לעברי (אני עולה מרוסיה) מגיבה בחיוך..כי האמת שאין לי כוח להגיב על טמטום..
    אני מעדיפה לסיים את המפגש עם הטמבל שמולי ולהמשיך לדברים יותר חשובים בלי בזבוז זמן יקר עליו.

דברו איתי בפייסבוק

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה