בוקר ..תסדירו ויכוח ביני לבין בעלי בבקשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה :מחר אני וירין הולכים לגיבורי האור!
    לפני שנים רבות, כשהזמנו את הכרטיסים ,המטרה היתה להשאיר את אוריאן אצל חמותי בזמן ההצגה.
    מאז עברו הרבה מים בירדן בצורות של :
    1. חמותי דחפה לילדה ללא ידיעתי עוגיה קשה שהילדה כמעט נחנקה עם זה ברכב ולא ידעתי אפילו !
    2. חמותי לא היתה מוכנה לשמור על הילדים שעתיים כשהיה לי חום חום גבוה ולא עמדתי על להרגליים.
    3. חמותי דואגת לנפנף בפניי (ובפני ההורים שלי מסתבר) שלנו הם עזרו הכי הרבה .
    בטחחחחחחחחח. שכחת שאת הילדים האחרים גידלת בביתך ללא תשלום , קנית להם ,שרצת בביתם ,ואצלינו את לא דורכת ...

קיצ, מרצף הארועים לאחרונה ממש אבל ממש ממש לא מתאים לי להשאיר את אוריאן מחר אצלה.
    בעלי , ממש אבל ממש ממש מתבאס שאני מטילה כביכול "וטו" חד צדדי על אמא שלו , וטוען שההצגה הזו כבר נהיית יקרה חבלז (כי ביביסיטר יעלה עוד 100 שח)

מבאס לי התחושה ש"בלי חשבון" אני זורקת כסף כשיש אופציה לחמותי בחינם .
    מצד שני אני כל כך כל כך טעונה לגביה שהתחושה שלי שזה לא יעשה טוב לא לי עם חמותי ולא לי עם בעלי..
19 תגובות
עמוד 1
  • לא יודעת בנושא הזה אני די אתך .......גם לי היה ויקוח עם בעלי כמחר אני חייבת לעבוד ובני בחופשה ואז בעלי אמר שאבא שלו יכול לשמור על בני (בני ממש לא אוהב אותו ) ואני החלטתי לקחת אותו לעבודה של אמא שלי .....לפחות אני יהיה שקטה נפשית שטוב לו .
    http://www.holdthatpic.com/
  • לדעתי עדיף להוציא כסף לבייביסיטר ולא לפנות לחמותך
    זה מה שאני בטוח היתי עושה, לא סובלת את חמותי
    You're my heart, you're my soul

• אני חושבת שלכי לפי הרגש שלך

אם הוא לא רוצה להוציא כסף לביביסיטר אז שיקח חופש או שיקח את ירין להצגה או שישמור על אוריאן

• אני איתך

• אז לשים פס על הכסף??
    ענבר
  • ברור שלשלם לביביסיטר.

לדעתי הביביסיטר צריכה לשלם לך, לשמור על אוריאן
    זה כמו לזכות בלוטו

• גנית נשמתי .. רוצה לזכות בלוטו לפעמים .ץ.ץ
  • גנית
    פייס: ortal_hori
  • אני חושבת שאת צריכה לעשות מה שתרגישי איתו טוב.
    ואם להשאיר את הקטנה עם בייביסיטר, אפילו ש100 ש"ח "ייזרקו",
    לדעי תשאירי אותה עם בייביסיטר וכפרות על הכסף.
    כסף בא כסף הולך (הולך בעיקר
  • אני הייתי הולכת על הבייביסיטר הפעם, אני חושבת שתהיי בראש הרבה יותר שקט אם הפעם אמנם "תפסידו" 100 ש"ח אבל לפחות תזכי לשקט נפשי

• פנינוש גם אני התגעגעגעתי.
    מקווה שתרגישי טוב בשישי וניפגש אני אולי באה לרמת גן.

הלוואי והייתי גרה קרוב הייתי משלמת לך בחיי

• גם אני הייתי בכייף עוזרת לך מחר
  • לא יודעת מה ליעץ
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • בנות אני רוצה להגיד לכן שאין אין אין בעולם על ההורים שלי -
    פשוט דוגמה להורים שמוכנים לבוא ולעזור מכל הלב והנשמה!
    אמא שלי שמעה שאני מבואסת, במקרה יש לה מחר יום חופש (ולא ידעתי),
    במקרה אבא שלי גם לקח חופש כדי לטייל איתה..
    ביטלו הכל , יקומו ב5 בבוקר כדי לצאת ב6בבוקר מהבית כדי להתייצב אצלי ב8
    אחרי שספגו את כל הפקקים מקרית גת עד אלי , בזבזו את אותו כסף שהייתי אמורה להוציא על ביביסיטר- בזבזו על דלק- העיקר שיהיה לי טוב!

אין אין אין כמו אהבה של אמא ואבא
    ואין על ההערכה שיש לי אליהם !
  • כל הכבוד להם
  • אין על ההורים

• איזה מזל שההורים שלך מגיעים!!! ככה בעלך לא יוכל להמשיך לנגן לך על העניין של אמא שלו
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• טוב גם אני בקטע כמו שלך עם חמותי אין מספיק מקום לכתוב מרוב שלא חסרים דברים
  • קיבלתי SMS שיש הודעה על חמות...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה