לא יודעת מה לעשות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז בהמשך להודעה הקודמת שלי קיבלתי ביום שישי מאוכזבת ומבואסת... כל כך הרגשתי שהחודש זה הולך להיות ופיתחתי ציפיות ופנטזיות... בכל אופן התחלתי כהרגלי להיכנס לסרטים שמשהו לא בסדר ובהתאם לכל מה שכולן כאן רושמות על בדיקות וטיפולים חשבתי שאולי כדאי ללכת שוב לרופא ולבקש בדיקות ומעקבים... אפילו שאחנו מנסים "רק" ארבעה חודשים והרופא אמר שצריך חצי שנה של ניסיונות לפני שמתחילים בדיקות... וגם יש לי ילד בבית שהגיע ממש בקלות אז זה קצת מעודד ובכל זאת...
    מה הסיכוי שלבעלי יש בעיה עם הזרע אם יש לנו כבר ילד בן שנתיים??? ואולי בכלל הבעיה היא בי ובלחץ והמחשבות??? אמרתי לעצמי שאניח להכל ולתכנונים ואנסה לשכוח מזה ולהיות עסוקה ומה שיהיה יהיה אבל זה כל כך קשה... אני מרגישה שאני מאבדת זמן ורוצה כבר לראות מה קורה???
    בקיצור מלא התלבטויות ומחשבות שרצות לי בראש... מה אתן אומרות? האם ללכת שוב לרופא ולהתעקש על מעקב זקיקים ודברים כאלה? או להמשיך עם היום כן יום לא גם החודש או פשוט לעשות מתי שיוצא בלי לחשוב???
    בעיקרון המחזור שלי סדיר ואין לי בעיה לזהות את הביוץ אני גם מרגישה אותו אבל בדיקות הביוץ הביתיות שעשיתי עד עכשיו (ונגמרו ואני לא קונה יותר) יצאו שליליות כולן!!!
    בקיצור אני מרגישה שקשקשתי וחפרתי אבל זה מבטא את הבלאגן שיש לי בראש...
    פשוט זקוקה לתמיכה מה כדאי לעשות? האם להניח לזה או להתחיל להיכנס לעומק לכל הענין?
3 תגובות
עמוד 1
  • היי יולי,
    קודם כל, בבקשה ממך, תירגעי!!!
    דבר שני, את לא יודעת כמה נשים, שגם אני מכירה באופן אישי, שיש להן כבר ילד אחד בבית, לוקח להן זמן עם הילד השני!!! או אפילו השלישי!!! אין חוקיות בדברים האלה... אולי בעלך נתון פתאום תחת לחץ מסויים, וזה משפיע על הזרע שלו? אולי מרוב שאת חושבת על זה ורוצה בטירוף, אז זה מעכב?
    יכולות להיות מלאאאאא סיבות, וקחי לעצמך קצת זמן להירגע, אני הכי מבינה בעולם את הרצון להביא ילד, אני עוד בניסיונות להביא את הראשון... אם את אומרת שאת מזהה את הביוץ, למה לעשות בדיקות שלא יוצאות חיוביות ומכניסות לסטרס?? אולי (אני רק מנחשת) את מדברת על זה כל הזמן עם בעלך והוא נכנס ללחץ מזה??
    מאמוש, באירופה, נשים שמנסות להיכנס להיריון, עם ילד אחד או שניים בבית, עד שלא עוברות שנתיים, לא מדברים איתן בכלל... אז ארבעה חודשים... לא שאני מזלזלת חס ושלום, אבל כל מה שאני רושמת פה הוא בשביל להכניס אותך לפרופרציות שתביני, שעדיין, השד לא נורא כ״כ...
    אני מבטיחה שיהיה בסדר, ואם חס ושלום לא יצליח עוד תקופה, תמיד אפשר להיבדק.
    מאחלת לך המון בהצלחה!!!

• תודה נשמה
    אני יודעת את זה בהגיון... אבל הסרטים של פולניה לא עוזבים אותי...
    דווקא בעלי שיא האופטימיות והוא באופי שלו שונה ממני שמו מזרח ממערב... הוא מרגיע אותי אומר יהיה בסדר את יודעת כמה זמן אנשים עובדים על זה??? הוא דווקא בן אדם מאוד בריא בנפשו כפרות עליו!!!
    רק אני נוירוטית שכזאת לצערי הרב!!!
    יהיה בסדר תודה על העידוד
  • יולי,

אני קוראת מה שאת רושמת ואני אחד לאחד מזדהה עם כל מילה שלך.
    אני במצב מאוד דומה,עם 2 ילדים שנקלטו בקלות ועכשיו כבר 8 חודשים של ניסינות שלא צולחים..
    גם אני נכנסת לסרטים שחבל על הזמן...המוח קודח שעות ננוספות וגם בעלי ההפך הגמור ממני,אופטימי,שם את בצד ולא כל היום עסוק בזה. (ומזל שכך)
    מה אני אגיד לך כנראה שאין פתרון קסם..אני אספר לך משהו מצחיק בהקשר הזה...דיברתי עם חברה טובה וסיפרתי לה על החרדות שלי והפחד שזה לא מצליח והלוואי שהיה איזה תרופה/סירופ שהייתי יכולה לקחת וזה היה באמת מרגיע אותי ומשכיח את העניין..(אולי עוד אמציא כזהה) בקיצור היא סיפרה לי על רופא בחו"ל שבאה אליו משהי גם שמנסה כבר מס חודשים והיא בלחץ מטורף וכו.. והוא אמר לה שיש כדור שהיא צריכה לקחת מס ' פעמים במהלך החודש והוא עוזר בכניסה להריון..בקיצור הבחורה לקחת מה שנתן לה הרופא ואכן נקלטה באותו חודש...ומה הכדור??? אקמול,ללמד אותנו שהרבה דברים הם בראש..זה סיפור לא יודעת עד כמה הוא אמיתי אבל אפשר לקחת ממנו את המסר...שהיה באמת בהצלחה לכולנו וניקלט מהר מהר מהר להריון בריא ותקין.

elya
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה