לבנות שסובלות/סבלו מכאבי גב בהיריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות.. באיזה שלב/ שבוע בהריון התחלתן לססבול מכאבי גב?
    וואי אני בשבוע 26 ואני עדיין בירידה מבחינת משקל... כלומר לא כל כך שמנתי מלבד בטן לא פיצית אבל גם לא ענקית... ויש לי כבר כאבי גב נוראיים.. זה הגיוני שבשלב מוקדם כל כך זה כבר יגיע? זה גם לא רק בגב זה גם בעצם הזנב
    באהבה...

בולי בלבולי
5 תגובות
עמוד 1
  • בוקר טוב,

אני סבלתי מכאבי גב עד שלא יכלתי ללכת בערך בשבוע שאת מציינת.
    אבל זה עובר
  • אני התחלתי לסבול מכאבי גב אחרי פעילות מאומצת כבר לפני כמה שבועות כממש בקושי הייתה לי בטן, עכשיו יש לי קצת יותר ובאמת בזמן האחרון זה כבר לא חייב להיות כבר יותר מדיי פעילות בשביל שממש יהיה לי קשה ללכת או לקום מהספה בגלל כאבים מעצמות האגן ועצם הזנב שמקרינים לי גם לרגליים..
    אבל, זה עובר לי אחרי מנוחה.. מקווה שזה לא יחמיר.
  • לכי לשחות. עלה לי פלאים לכאבי גב בהריון אני ממליצה בחום!!!
    [

• ליבי- ואם אני לא יודעת לשחות...
  • בשבוע 9 התחילו לי כאבי גב ואז גילו גם לחץ דם גבוה ומאז הייתי בשמירת הריון עד הלידה
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה