אז הייתי בשקיפות עורפית... וואו!!! :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היה מדהים... ראינו את הקטני שלנו, הלכתי עם אמא כי בעלי התחיל בחיים החדשים שלנו בחו"ל. הוא ממש התבאס, אבל שלחתי לו את התמונות ויש לי גם דיסק אז אראה איך אני מעבירה לו את הבדיקה כולה.

בכל אופן- הוא/ היא כזה חתיך!!! יש לו את הפרופיל שלי, והוא נראה כזה גדול הקטני שלי... איזו התרגשות!!! כמה אהבה יכולה להיות לפיצפוני כזה שמעולם לא פגשתי?! אמא שלי התרגשה מאוד, אפילו יותר מאשר התרגשה בהריונות שלה (כך אבא אמר לי כשחזרנו מהבדיקה), והיה באמת מדהים.
    הרופא אמר שנראה לו שזה בן, אז אני מנסה להתרגל לקרוא לו "הוא", אבל רק עוד חודש נדע באמת... וואו, כמה אהבה!!!! אני מ-א-ו-ה-ב-ת!!!
    הדבר הכי חשוב הוא, שהסטטיסטיקה לפי הגיל היתה 1 ל-1700 בערך, ואחרי הבדיקה היא היתה 1 ל- 7000 בערך, כך שנרגעתי. עשיתי גם את בדיקות הדם שיעזרו לשכלל את הבדיקה ובגלל הורידים הקטנים שלי, והעובדה שהדם לא זורם לי בגוף, לקח לו 6 נסיונות עד שהצליח להוציא לי דם... היה ממש כואב. אמרתי מראש לפקידה שהורידים שלי בעייתיים, והיא אמרה לי בביטול שכשהוא יקח לי דם אני אראה שזו לא בעיה. אחרי שהוא הצליח רק כעבור 6 נסיונות, היא אמרה לי שמעולם לא נתקלה בכזו תופעה... אבל ברוך השם, הכל בסדר... נראה לי שיש לי רק עוד בדיקת דם אחת, או שתיים, טפו, טפו, טפו.

זהו... שיהיה לכולן המשך שבוע טוב ומלא בניסים של חנוכה...

נשיקות!
    יפעת.
13 תגובות
עמוד 1
  • איזה כייףףףף שימשיך ככה !!!

• איזה כיףףף לשמוע , זו הפעם הראשונה שבאמת מבינים שיש משהו בבטן... זה באמת אדיר!!!
    שימשיך כככה בכל החודשים הבאים

רעות
  • מתוקה שלי, מתרגשת בטירוף בשבילך!!!
    אני שמחה לשמוע שאת כ"כ בשמיים וכ"כ מאושרת, אני ממש מתמוגגת... חחח יצא לי חרוז
    רציתי לשאול אותך, מתי את עוברת עם בעלך לשם? את מתכוונת ללדת פה? איך אתם מתכוונים לעשות את זה?? כמה שאלות חחח

• איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
    עוד אחת עם בן חחחחחחח
  • תודה יפות שלי, ולכל מי שבניסיונות אני מאחלת להיקלט בהקדם...
    לגבי השאלות של גלוש- בעלי נסע לפני כשבועיים, הוא עתיד לחזור לחופשה של שבועיים לקראת סוף פברואר, אני אהיה בערך בשבוע 20. אעשה פה את הסקירה המאוחרת בעזרת השם, ונטוס. אני אהיה איתו ואארגן את הבית עד שבוע 32, 33 בערך ובעזרת השם אחזור לארץ לקראת הלידה.

אני מתכננת ללדת פה, כולי תקווה שהשומשום החמוד יצא בתאריך המשוער או מסביב לו, כדי שיהיה לבעלי מספיק זמן כדי לחזור ולהיות איתי בלידה.

אחרי הלידה, אנחנו מתכננים שבעלי ישאר איתנו פה שבועיים, ואחרי כחודש אני והשומשום נטוס סופית לבית החדש שלנו... שבעלי יספיק לסדר לפני שנגיע... כמה תכנונים! איזה ברור שלפחות אחת מהתכניות האלו תשתבש... יש פתגם כזה שאנחנו מתכננים וה' צוחק... מקווה שלפחות לא יצא שאלד בגאנה, השם ישמור!!!

טוב יקירותיי, המשך יום מקסים...
    יפעת.
  • נשמונת!!!
    יאאא! ברוך ה'!!
    מה רבוו מעשיך ה'!!!
    מזל טוב מתוקה!!!!!!!
    שתזזכי לגדלו בנחת!!:):):)

ובע"ה נעשה ונצליח!!
    "הבוטח בה' חסד יסובבהו"
  • יפעתוש ממוש!
    כ"כ שמחה לשמוע על ההתרגשות החיובית שלך!!!!
    תמשיכי להינות, ושההריון יזרום לך בכייף ובקלות.
    אני מאוד מקווה בשבילך שאכן לא תצטרכי ללדת בגאנה
    נשיקות וחיבוקים
    ענת
  • ברוך השם שהכל בסדר!!!
    שימשיך ככה תקין ובריא...איזו בדיקה מרגשת
    לי יש שבוע הבא שקיפות אני כבר מתה לראות מה הולך שם!!!

עיליי ונויה אתם האוצרות שלי!!!
  • איזה יופי מאמי!!!

אני שמחה בשבילך...

כמו שהלן כתבה הבדיקה הבאה עוד יותר מרגשת...

העיקר שהכל בסדר!!!
    אוהבת המון!!!

שבוע טוב!
  • הי יקירותיי,

אתן מתרגשות ומרגשות אותי עוד יותר!!! תודה לכן, על השמחה הכנה והמתפרצת הזו... אוהבת אתכן המונים... נפגשים בשישי, נכון?

וענתוש, מעריכה מאוד את ההצצה שלך לפורום ואת התגובה... תודה!

שיהיה יום טוב ושבוע טוב,
    הכל לטובה, רק בבקשה בבקשה שלא אצטרך ללדת בגאנה...

יפעת.
  • חסר לך שאת לא באה בשישי...
  • חמודה :) אכן זו חוויה לא רגילה!!! תחשבי על זה שאמהות לשנו לא יכלו אפילו לחלום על זה!
    אני פעם עבדתי שנה שלמה עם רופא שעשה בדיקות כאלה - זו הייתה החוויה של החיים שלי! ונראה לי דווקא בגלל זה הבשלתי להיות אמא ולפעול בהתאם, אחרת מי יודע מתי זה היה קורה :)

יש לפנייך עוד סקירה מוקדמת, שהיא עוד יותר חוייתית, ואם ממש תרצי לראות את תינוקך לפני הלידה - גם סקירה מאוחרת :)

בקיצור, מלא בדיקות, לא הגכי נעים, אבל גם מלא חוויות מיוחדות באופיהן :)

מאחלת לך לחוות את הריונך באופן מלא, גם אם הוא לא הראשון, כי זה דבר מדהים בפני עצמו :)

שיהיה לך בהצלחה בבדיקות ושיהיה תקין
  • אתן פשוט מקסימות!!!
    תודה רבה לכולכן... מצפה לראות אתכן ביום שישי!!!
    נשיקות,
    יפעת.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה