שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמה שעות תינוק בן 4 חודשים אמור לישון ביום?

5 תגובות
עמוד 1
  • שעות שינה:
    http://www.similac.co.il/heb/%D7%94%D7%AA%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%A7-%D7%95%D7%90%D7%AA%D7%9D/%D7%94%D7%AA%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%A7-%D7%95%D7%90%D7%AA%D7%9D/%D7%94%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C-%D7%91%D7%AA%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%A7/%D7%A9%D7%99%D7%A0%D7%94-%D7%A9%D7%9C-%D7%94%D7%AA%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%A7

ואו זה חתיכת קישור חחחח

מעסיקים אותו במשחקים על הבטן, מקריאים לו שירים עם חרוזים, דנים על חשבונות הארנונה, וחופנים את הלחיים עד הצלצול מהרווחה.
  • הילדה שלי אישית ישנה שעה במצטבר במשך היום...בהתחלה שברתי את הראש איך להעסיק אותה עד שמצאתי באינטרנט אתר מצויין לתרגילי תינוקות
    http://www.inbalshamir.com/?gclid=CJObj8j4nK0CFQOIDgodJyodRg

אני בטוחה שתמצאי שם איך להעסיק את תאיר המהממת שלך...וזה גם מועיל להתפתחות תקינה

• 3-4 שנות יום בערך שעה וחצי שעתיים. למרות שיש כאלה שצריכים פחות כמו הדס. ישנה רק 45 דקות. מחזור אחד של שינה והיאה סבבה עם זהi..

תראי להחזיק תינןק עייף שיהיה ער זה קשה. כי הוא מקטר וכבר מגלגל עיניים ואני מרגישה שזה ממש עינוי.
    אבל בעיקרון לדבר, לשיר , לרחוץ פנים , רעשנים ומשחקים , להניע את הגןף

• בגיל 4 חודשים תינוק אמור לישון משהו כמו 4-5 שעות במהלך היום, וזה יכול להתחלק ל2-3 תנומות...
    כשהוא ער מעודדים אותו לשחק על הבטן, שרים לו או מקריאים סיפורים, משמיעים מוסיקה, מראים צעצועים ותמונות, מחבקים הרבה...
  • תודה בנות
    מיצי הרגת אותי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה