מזג האויר משפיע עליהם??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אמילי לא ישנה מהרגע שהתעוררה בבוקר...

נרדמת לעשר דקות, מתעוררת, לא חוזרת לישון, מקטרת וכו'...

הגשם משפיע לרעה???

למה הוא לא משפיע כמו עלינו- אני במזג אויר כזה כל הזמן מתה לישון
6 תגובות
עמוד 1
  • לא ניראה לי שיש קשר למזג האוויר

• אם שום דבר אחר לא מציק לה יכול להיות שזה באמת בגלל מזג האויר, כשכמעט ואין שמש תמיד מורגשת ירידה מסוימת באנרגיה ובמצברוח, וילדים רגישים יותר מאיתנו... ככה שנראה לי שזו באמת יכולה להיות סיבה לשינוי בהתנהגות, גם הקטנה שלנו לפעמים מצוברחת בימים כאלה...
  • מאמי, תבדקי אולי קר לה.... אצלי גם שי נולד בחורף, ואז גרנו בבית קפוא, ועד שלא הלבשתי אותו כמו שצריך וחיממתי את הבית הוא היה קרציהההה ולא רגוע

• יש מצב מאמי תבדקי שלא קר לה

• אצלי ההפך שי-אל לא ישנה אף פעם ודווקא היום שממש קר וחורפי היא ישנה המון

• מאמי שימי לה עוד שכבה נשמע לי שהיא מתה לכירבולי שמיכה אבל אם קר לה היא לא תירדם ואולי זו הסיבה לקיטורים....
    אגמי גם מנומנמת היום אפילו יותר מהרגיל ושמתי לב שאם אני שמה אותה על האוניברסיטה (שיושבת על שטיח פעילות תרמי ושמיכה) היא ממש לא רגועה...
    כנראה מקור....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה