היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני מרגישה!! מאתמול אני עם בחילות מוות, כאבי בטן מטורפים. יש לי קטע כזה שפעם בחודש לפחות אם לא פעמיים אני מרגישה ככה
18 תגובות
עמוד 1
אויש. תרגישו טוב בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
אוייי מאמי תרגישו טוב
תרגישו טוב במהרה
כנראה זה מה שיש לי ועכשיו גם לרז
הי אחותי גננת וחצי גן משלשל...... יש וירוס לכי דחוף לרופא רפואה שלמה
לפי מה שאני יודעת הוא לא אמור להימשך יותר מיומיים, אבל שוב- לשתות הרבה מאוד ובלגימות קטנות...
תות בננה- למה ללכת דחוף לרופא?
החלמה מהירה!!!!
אוי מאמי. תרגישי טוב!!!
וגם אני ככה בהקאות עוצרת את עצמי מלהקיא- שונאת את זה...
אוי לא נעיםםם תרגישו טוב מתוקה
אוי לגבי ההקאות יש לי סיפור מטורף מההריון! ולא לא בחילות של ההריון אלא היסטריה לא מוסברת מסיפורים שסיפרו לי כמה בנות על הלידה, קיצר כמעט נגמרתי בהריון מאותו מקרה
לי יש דוקטורט בהקאות אני כבר כל כך מיומנת שאני יודעת מה הפוזה הכי נוחה ואיך לאסוף את השיער מהר מהר.
אבל עזבי זה. תריגשו טוב, תשתו הרבה הרבה מים. [
ליבי תתפלאי יש פעמים שמרוב היסטריה לא מספיקים להיכנס לעמדה ובטח שלא לאסוף את השיער! ואל תשאלי אותי איך
ליבי תתפלאי יש פעמים שמרוב היסטריה לא מספיקים להיכנס לעמדה ובטח שלא לאסוף את השיער! ואל תשאלי אותי איך
אוףףף
תרגישו טוב!!
אויייי נופר...אני מקווה שאתם יותר טוב... אני ממליצה לך על הביו גאיה - כשלרואי היו שלשולים זה עזר! ותעכבי אחריה..שלא יחמיר חס וחלילה... אהה ובקשר אלייך- נו מה את לא יודעת שלנו אסור להיות חולות??חחח מאמי כשבעלך היקר יכיע תתפנקי עליו... תרגישו טןב!!! ]