-
מההורים שלי קיבלתי את העגלה+סלקל של אינגלזינה שביקשתי...
ועוד 500 שקל לביזבוז על עצמי (שביזבזתי על הקטנה..) לבריתה...
מההורים של בעלי קיבלנו מתנה 1000 שקל...
-
מההורים של בעלי קיבלנו עגלה
מההורים המדהימים שלי קיבלנו שידה מיטה ציוד ראשוני ושני לבנות ושלושה חודשים של מגורים ועזרה ועד היום עזרה
-
ההורים שלי ושל בעלי עשו חצי חצי על החבילת לידה שהזמנו.
וההורים של בעלי הוסיפו עוד 1000 ש"ח
וההורים שלי קנו עוד המון בגדים ראשוניים
-
למי שקבלה- עגלה, שידה או ריהוט אחר מההורים
יש לי שאלה:
ידעתם מראש שהם יקנו לכם את זה או שאתם קניתם והם שלמו אח"כ?
תודה למי שעונה
-
ההורים של בעלי קנו לנו עגלה וכל הביגוד הראשוני
ועשו אצלם את הברית(כמובן שילמו על כל העסק)
ההורים שלי נתנו לנו 1000דולר.
-
אצלינו המשפחה התחלקה בהוצאות של חבילת הלידה...
אמא שלי קנתה מיטה, חמתי עגלה ואחותי הגדולה קנתה שידה
יותר נכון אנחנו בחרנו והם הביאו כסף.
חוץ מזה עד עכשיו כולם ממשיכים לקנות בגדים בעיקר למרות שאני ממש לא צריכה!!!
-
חמתי שילמה על העגלה ונתנה 5000 לברית, הורים שלי נתנו 5000 גם לברית וכל פעם שאמא שלי רואה את הנכדים היא קונה להם מתנונת...
[
-
מצד בעלי הביאו מיטה וכל הציוד של המיטה (מגן ראש, שמיכה תואמת, שק כזה, סתם חתיכת בד שמשלשלת מהמזרן עד הריצפה תואמת, סלסלה למיטה, סדין-הכל בחרה אמא שלו) והיא אמרה שזה מה שהיא הולכת לקנות לנו. היא גם בחרה לבד.
מהצד שלי הרבה ביגוד ראשוני, אמבטיה, סבונים, משחות,שמיכות,משאבה
וכסף במזומנים בא משני הצדדים אני כבר לא זוכרת כמה...
-
מההורים שלי טרמפולינה ו בובה כזו של כלב שמדברת ושרה - שניהם של פישר פרייס.
וכל הזמן טיטולים וסימילק ככה סתם
ההורים של בעלי הביאו דובי גדול מפרווה ומלא בגדים משילב ונחש הנקה ובכל ביקור מלא מלא מתנות - צעצוצעים ובגדים.
-
כלום
-
חמותי קנתה לנהוראי את הטרמפולינה וכמה חליפות חמודות
אבא שלו בחובות וההורים שלי קנו לנו את המטרנות, טיטולים וכל השאר במשך החודשיים שגרנו שם
המשפחות שלי לא עשירה משהו אבל ב"ה מעניקה את הכי טוב שיש
חום ואהבה
-
לשאלתך- אנחנו בחרנו והם שילמו
-
מההורים של בעלי קיבלנו את העגלה שרצינו ומההורים שלי 1500 ש"ח מתנה
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
-
ההורים שלי כפרה עליהם (אין עליהם) קנו לנו את כל החדר ליהונתן, שידה מיטה ארון+ בגדים והכל הכל הכל כל הציוד הנלווה+עגלה וסלקל, וההורים של בעלי הביאו לנו לברית 3 אלף שקל
-
אני קיבלתי הכל מאחותי יש לה בן בן ארבעה אז היה בן שלוש והיא שומרת כמו חדש ממש כמו חדש.
מיטה, עגלה, אמבטיה עם מעמד, שידה, סלקל, לול בגדים צעצועים הכלללל עד הפרטים הכי קטנים.
מאבא שלי 3000 שח , מההורים של בעלי כלום אבל חמתי עד היום שומרת אליו במקום גן שזה המון מגיל 3 חודשים.
-
לנו עוד לא נולד
אבל ההורים אמרו לי כבר שהם קונים שידה ומיטה
עגלה רציתי שאחותי תביא לי בחול היא גרה בקנדה אבל בעלי אמר לי שאמא שלו גם רוצה לקנות משהו ואמרה שרק נגיד מה והיא תקנה
אז אמרתי לו נגיד לה עגלה והוא הסכים
מאחותי ביקשתי בסוף שתביא לי בגדים וקנגרו לנשיאת הבונבון ואם יש אז משחקים מדליקים כמו אוניברסיטה שם זה הרבה יותר זול
ישאר לנו רק לקנות דברים ראשוניים !
נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
-
מההורים שלי קיבלנו עגלה מההורים של בעלי לא קיבלנו מתנה מיוחדת אבל שני הצדדים מידי פעם קונים לאור מתנות או בגדים.
למען האמת אני מעדיפה לקנות הכל בעצמי ולא לקבל מתנות גדולות מאחרים, שני הצצדים לא ממש עשירים ולא נראה לי הגיוני להכביד עליהם במשהו שבמילא אנחנו יכולים להרשות לעצמנו.
-
ההורים של בעלי שילמו על העגלה (3000 ש"ח) + ביגוד ראשוני.
סבא, סבתא ואמא שלי נתנו ביחד 5000 ש"ח, ביגוד ראשוני, שמיכות, צעצועים וכו'...
עם אבא אני לא בקשר מאז שאמא ואני עלינו ארצה לפני 16 שנים, הוא נשאר ברוסיה ואפילו לא יודע שהוא הפך לסבא.