לכל המבינות בהנקה/שאיבה- שאלה דחופה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כשאני שואבת, לשאוב משני הצדדים או מספיק רק צד אחד?
    הכוונה האם למלא שקית אחת רק מציצי אחד? או לשאוב חצי מאחד וחצי מהכמות מהשני?

6 תגובות
עמוד 1
  • אני הייתי מאכילה מצד אחד ומהשני שואבת...ואז באכלה הבאה מחליפה בינהם..
    אם את שואבת אז משניהם שלא יווצר לך גודש

• תמלאי לך שיהיה מנה שלא ישאר ולא יחסר
    אני הייתי שואבת מ2 הצדדים ועושה מנות - גם ככול שאת שואבת יותר יהיה לך יותר חלב

• משניהם ...

• לדעתי עם יש לך מספיק מציצי אחד תשאבי לאותו הרגע ומה שיש "ספאר" תקפאי זה תמיד טוב שיש לך חלב במקפיא מה שגם נשמר ל4 חודשים לפחות

• זה תלוי בהרבה דברים. בעיקר זה תלוי איך ההנקה (מצד אחד? משני צדדים? כל כמה שעות? האם יש לך שפע חלב או לא) ובנוסף האם את מניקה במקביל להנקה או שאת לא נמצאת עם הבייבי. ז"א האם את שואבת למשל בעבודה או עכשיו בבית.

הבת שלך בת כמעט שבועיים? אני רואה נכון? למה בכלל התחלת לשאוב? זה לא נראה לי התזמון הנכון...
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • אם ציצי אחד גדוש מספיק למלא מנה אז סבבה. אבל אז מה עם השני? הוא יהיה עם גודש. אז תשאבי גם אותו. שיהיה לך ספייר...

הכל תלוי ברמת הגודש שיש לך. אני לפעמים שאבתי רק מצד אחד . מהמלא יותר....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה