שאלת החנונה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

21 תגובות
עמוד 1
  • חחחחח
    מחכים שהם ישנו טוב טוב טוב ואז מוציאים להם תוך כדי התעוררות עצצבנית
    אבל אין ברירה...
    הרי זה מפריעה להם..ובדרך אחרת הם לא יתנו.
    אז אין ברירה ולהעיר תינוקות ישנים.
    ועל זה אמא שלי הייתה אומרת "ששששששש מה את עושה ...לא מעירים תינוקת ישנה"

דברו איתי בפייסבוק

• חחחחחחח קרועההה!!!! אני מוציאה עם הציפורן (בניה) אז אין לי בעיה

• ווואי להעיר משינהה?? אוף למה לא המציאו איזה גאג'ט לזה?

• הקטנה שלי מתעטשת ולרוב זה מגיח בעצמו לכיוון היציאה ואז אני שולפת עם הקצה של מקלון אוזניים (בשום אופן כמובן לא מכניסה אותו לתוך הנחיר...)
  • אני משפריצה מי מלח..

או שזה ממיס אותו, או שהיא מתעטשת ואז הוא עף החוצה
  • חחחח גם אני פועלת בעזרת שיטת הציפורן ( בנייה)
  • גם אני משתמשת בציפורן (שלי, לא בנייה

• מי שלא מכירה יש שואב אף קטן ששואב את החנונות ואת הרירית שבתוך האף..
    מומלץץץץץץץץ
    אני כל הזמן משתמשת בו ויוצאים חנונות מכובדות

ואז הוא נושם לרווחה
  • לי יש אותו, אבל הם ממש צורחים כשאני משתמשת בו. אז אצלי הוא בשימוש רק כשהם מצוננים.

• למה אי אפשר להכניס מעט מקל אוזניים לנחיר? הרופאה המליצה לי על זה, וזה מוציא ליובלי מלא חירטוטים מהאף..
  • יעל זה תקף לקטנים שהתנגדות מבחינתם זה רק להתעצבן ולצרוח.
    אוולין לא כזאת עדינה..היא מפליקה לי ומתגדת נחרצות, אנ י מפחדת שאם אני
    אכניס לה ציפורן או מקלון כשהיא ערה זה יגמר לא טוב.
    אני הורדתי בניה לקראת סוף ההריון ובנתיים לא מגדלת ציפורניים.. אז אני מוציאה עם שלי, אני בלי ציפורן בכלל אז אני יכולה למשוך רק את מה שבקצה.
    מי המלח לא ממיסים את החנונות היבשות.
    חוץ מזה שכמובן גם לזה אוולין מתנגדת..ואז החלק של השפריצים של המי מלח משאירה לבעלי (הוא מצידו משאיר לי את החלק של גזירת הציםפורניים)
    אני כמו ויקי, משאירה את הפומפה לימי הצטננות, וגם אז בקושי.. כי היא שונאת את זה.

דברו איתי בפייסבוק

• אם התינוק לא זז כשמכניסים לו מקלון אוזניים לאף וגם מכניסים ממש את הקצה אין בעיה עם זה, העניין הוא שזו לא המלצה גורפת לעשות את זה לרוב התינוקות כי הרוב לא כאלה "סלחנים" בכל הנוגע ללהכניס להם גוף זר לאף... חח

• BJ בדיוק
    הלוואי והבת שלי הייתה סולחת לי על החוצפה של גזירת ציפורניים, החלפת טיטולי קקי, הלבשה, סירוק, קינוח אף, שטיפת פנים, שטיפת ראש אחרי חפיפה..
    החיים שלי היו הרבה יותר קלים..
    ועוד 10 דק' שינה בבוקר:)

דברו איתי בפייסבוק

• יש לי רק משהו אחד להגיד בנושא: חחחחחחחחחחחח
    הרסתן אותי

• בציפורן של הזרת <בנייה>

• בנות....
    ברור שהוא לא מגיש לי את אפו על מגש של כסף ואומר לי: אמא, אנא, חטטי לי באף עם קיסם אוזניים... אני תופסת לו את הראש ועושה את זה... (ונפטרת מרגשות האשמה כשאני רואה מה יוצא לו משם וקולטת עד כמה זה הקשה עליו בנשימה..)
  • וואי זה הדפיקה שלי
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • אם אני רואה שיש לה חנונה באף זה יכול להטריף אותי.
    אבל אין לי ברירה.. אני מחכה שהיא תישן ואז מוציאה לה..
    לילדה הזאת יש כוחות על..ניראה לי יש במשפחה שלי או של בעלי גנים של סופרמן.. היא תצא גם אם 2 אנשים יחזיקו לה את הראש.. לא יודעת מאיפה לה הכוחות..
    אין אני חייבת לעשות את זה רק כשהיא רגועה..או משחקת ואז אני מפתיעה אותה בהפוכה.

דברו איתי בפייסבוק

• חחחחחחחחחחחחחחחח אני בד"כ שמה טיפה-שתיים של מי מלח ומכניסה טיפה טיפה קיסם רטוב

• וואיייייייייייי סליחהההההההה סליחה סליחה חחחחחחחחחחחחחחח
    לא קיסם!!! התכוונתי קיסם אוזניים!!
    אוו מייי גאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד חחחחחחחחחחח

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה