היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ביום שישי האחרון עשיתי הזרעה על בסיס פיורגון 25/50 יום כן יום לא, אוביטרל ביום חמישי.. אני יודעת שזה נשמע הזוי ומוזר, אבל כבר מאתמול בבוקר (שבת) יש לי קוצר נשימה חזק, דבר שלא קרה לי עד היום ובעקבות כך גם בחילות, אין לי תיאבון בכלל , אני לא מצליחה להכניס אוכל בכמות שאני רגילה אליה, רק ארוחות קטנות, ובנוסף כאבי מחזור חזקים במיוחד... ולפני זמן קצר התעלפתי.. מה זה אומר??? מה עליי לעשות?? המרפאה סגורה ואין לי למי לפנות
8 תגובות
עמוד 1
אני לא מכירה את התרופה הזו וקשה להגיד מה זה אומר אך זה נשמע לא משהו, אולי תפני למיון? את חייבת לשאול מישהו . מצטערת שאני לא יכולה לעזור יותר . גם אני עם סחרחורות מטורפות מאתמול וגם לי אין תשובות אז אני מבינה את התיסכול והלחץ. תרגישי טוב במהרה.
היי זוהר, גם אני עברתי הזרעות עם פיורוגון ואוביטרל והתופעות שאת מתארת לי לא מוכרות לי. אני מציעה שמחר על הבוקר תבדקי את זה כי זה את לא צריכה להגיב ככה. מקווה שתרגישי יותר טוב, בהצלחה
קודם כל תודה רבה על ההתייחסות, זה גם לא הטיפול הראשון שלי עם פיורגון, עשיתי כבר לא מעט, ומידי חודש מורידים לי כל הזמן את המינון בגלל גירויי יתר..
יכול להיות שזה קצת גירוי מההזרעה אם את ממשיכה לחוות קשיי נשימה ויש לך כאבים לכי למוקד להיבדק. תשתי מים ותוודאי שאת עושה מספיק פיפי אחכ. אל תילחצי אבל חשוב שלא תהיי שאננה.. תעדכני אם יש הקלה בסימנים שלך
רגע כשאני חושבת על זה אמרת שהתעלפת!! לכי למוקד להיבדק על ידי רופא התעלפות היא לא ורמלית בשום מקרה במיוחד לא בזמן טיפולים
זוהר תקשרי למוקד של קופת החולים ותשאלי ואגב יש תופעות לוואי לאותם התרופות
בהצלחה יקירתי...
"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
אם התעלפת ,אני לא מבינה בכלל מה הלבטים??!!! תסעי מיידית למוקד ותדווחי להם,אני ממליצה לא להיות שאננה ...
מקווה לשמוע ממך דיוח שהכל בסדר,שיהיה בהצלחה !!!
לכי להיבדק, יכול להיות קשור לתרופות, יכול להיות שלא, עם התעלפות זה ברור - כשיש ספק אין ספק!!לכי להיבדק. ובלי קשר, תשתי הרבה הרבה מים בטיפולים זה מאד חשוב