היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
את כל הדיסקים שיש של מיקי יובל ודוד חיים את הדיסק של ההופעה חוברת עבודה של ההופעה כובע וחולצה של יובל בובה של יובל בובה של בובו תיקי גן מהממים של יובל פזלים ומשחקי קופסא נוספים של יובל
אני שונאת את ההערצה הזו לגיבורי ההופעות עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
לקנות דיסק זה הערצה מוגזמת?
לא. דיסק זה דוקא מזכרת נחמדה. אבל תלבושות וענינים נראה לי מוגזם לא? עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
בעלי עבד בירושלים עם הגיס של יובל הוא דאג ללהב לחולצה כובע וכל הדיסקים של יובל במתנה הכובע הלך לאיבוד ולהב כל הזמן מדברת עליו ורוצה חדש מבחינתה זה יובל עצמו שלח לה במתנה עם הקדשה ושתביני להב לא מעריצה שרופה של יובל היא דווקא מעדיפה את מיקי מאוס חחחחח אז מה אני אבאס את הילדה? ובגלל שאורטל אמרה שיש לקנות קומפלט את החליפה אז את זה תכננתי לקנות בסוף לא היה קומפלט אלא היתה אפשרות לקנות רק את הכובע
ואיזה חצופים!!!!! שונאת כאלה. איחרתם? כנסו ואל תפריעו או שבו אחורה ..
שמחה שלפחות ראיתן את החצי ה 2 ונהניתן....
איזה כיף שנהנתן!!! ליאור הייתה סבבה בהתחלה ואחרי ההפסקה התחילה לזנח (10 דק' אחרי ההפסקה כבר הלכנו...) ואת צודקת..באמת היו הרבה הפרעות..פעם ראשונה שאני נתקלת בדבר כזה! רק תסבירי לי איך לעזאזאל התבלבלת בין שורה 17 ל 13 ???
]
חחחחחח אורטל לא קניתי את כל מה שכתבתי קניתי כובע ודיסק
אוי איזה מעופפת..לא קראתי את ההודעה שהייתה לפני
]
אבל את כל הדברים האלו אפשר לקנות גם בחנות במחיר זול יותר , לא?! כמה למשל עולה הדיסק של ההופעה בהופעה עצמה?
דקלה הלכתי בבוקר וראיתי שבחנות הדיסק של ההופעה עולה 50 שח בהופעה הוא עלה לי 60 שח אבל קיבלנו גם חוברת עבודה חמודה עם מדבקות ופוסטר