לא ידעתי איך לצאת מזה! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום סיפרתי לשחר שפעם היה להורים שלי רפת. הוא שאל מי עבד ברפת אז סיפרתי לו על סבא וסבתא שלי (שכבר סיפרתי לו עליהם בעבר כי אני מעריצה שרופה שלהם
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
9 תגובות
עמוד 1
  • גם אני מסתבכת עכשיו עם שאלות כאלה, כנראה שזה הגיל.

היום הבת שלי סיפרה לי איך היא יצאה מהבטן שלי (מזל שזה היה קיסרי) אבל אח"כ היא רצתה להבין איך היא נכנסה לשם
  • גם הבן שלי שאל אותי. כשסיפרנו לו על ההריון הנוכחי היו לו המון שאלות. זה התחיל מאיך הוא יצא משם ובסוף הגיע גם האיך הוא נכנס.
    אנחנו גם דתיים... אמרתי לו שאבא ואמא אוהבים מאוד מאוד וכשאוהבים מאוד מאוד פתאום יש תינוק. זה הספיק לו והוא לא שאל עוד למזלי
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • לבת שלי יש מלא יציאות שאני מסתבכת.
    כמו: אם ה' נמצא בכל מקום זה לא צנוע שהוא רואה אותי בשירותים.
    או: למה המוסלמים צועקים כשהם מתפללים (אנחנו שומעים את המואזין 4 פעמים ביום) הם לא ידועים שה' שומע אפילו תפילות שבלב?
    למה המשיח יבוא על סוס לבן? סוסים חומים יותר משובחים...
    וכן הלאה....
  • גם לי נראה שלא יודעת מה היתי עונ ה

• אמא ויותר - אהבתי!

• לצערי זיו חווה כבר שני אבדנים

אמנם זה היה לפני שנה, והוא היה קטן יותר, אבל אנחנו אמרנו שמי שמת לא נמצא איתנו יותר כאן, אבל תמיד נשאר בלב שלנו.

עד היום הוא אומר למשל על הכלב שלנו - שהוא מת אז עכשיו הוא כבר לא בבית שלנו אלא בלב

• המממ בלב זה רעיון טוב להגיד. זה יותר מוחשי מאשר בשמים...

אמא ויותר -
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • עדיין לא נתקלתי וואלה גם אני לא יודעת מה הייתי עונה
    זיו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה