מזמן לא היתי כאן.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני סוף סוף נכנסתי!!!!

נכון!!!! אני ילדתי ב5.12. בניתוח קיסרי -אלקטיבי ..על סיפור לידה אני אספר בהמשך!!!!

עכשעו יש לנו נסיכונת בבית -היא נולדה 3640 ילדה טפו טפו טפו בריאה

למרות שיש לה כמה בעיות אסטטיות (שבגללם אני בוכה יום ולילה) -היא נולדה עם כתמי לידה אדומים ( בגוגל יש תמונות של WINE STAINS) - הם מעל העיו שלה ..על יד האוזן..על האף ..ועל השפתיים וגם כל הרגל ימין...

הרופא אמרה שזה יעלם תוך כמה שנים - אבל זה לא מרגיעה אותי בכלל !!!!

אני כל היום בוכה...מחפתש תשובות -למה זה קרה לה ???????

אני יודעת שהרבה יגידו שזה לא רציני וזה רק אסטטי ובהכל אפשר לטפל - אבל אני יודעת מה היא תצתרך לעבור עד שזה יעבור לה - מבטים של אנשים..שאלות...ומה יהיה בגן? ילדים יכולים להיות כאלה אכזריים!!!

בגלל זה גם בריתה אנחנו לא עושים...

בקיצור לא קל לי - ועוד בעלי שבועיים בתרגיל בדרום -אז אני לבד ...כל היום בוכה!!!!

סליחה.........
8 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל מזל טוב

יש לי חברה שהבת שלה גם נולדה עם זה
    היא הסבירה שזה כתמי לידה שיעברו עם הגדילה
    לאט לאט התרגלנו לזה וזה באמת עבר לה
    היום היא בערך בת שנתיים וכבר אין לה כמעט בכלל
    גם לה היה בפנים

תתעודדי הכל יהיה בסדר הבת שלך צריכה אותך חזקה

קבלי 1000000
    האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• מזל טוב ובשעה טובה!!!!!!!! איך קראתם לה?
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• ממי אני מה זה מצטערת רק עכשיו ראיתי את ההודעה שלך
    תהיתי איפה נעלמת לנו ואמרתי נסתכל מתי כתבה הודעה פעם אחרונה וראיתי את ההודעה.
    תקשיבי אני מבינה עד כמה הכתם הכי קטן אצל הילד יכול להפריע לנו
    ועוד יותר מבינה אותך למה דבר כזה מעיק לך נפשית
    אבל אני חושבת שכרגע את הורמונלית ביותר, את מרגישה בודדה (בעלך לא איתך) וכל זה דברים זמניים שיעברו
    בסופו של דבר באמת הכי חשוב שיצאת בידיים מלאות ועם ילדה בריאה. וכל השאר יעלם

• מזל טוב!

הגדולה שלי נולדה עם כתם לידה כחול על האף, כל האף היה כחול, אמרנו לכולם שזה כתם לידה שעובר וקיבלו את זה יפה. היום הכתם עוד נמצא אבל לא בולט, ובגלל שהיא גדלה והכתם לא אז הוא יחסית קטן, עדיין אם קר לה או שהיא בוכה הכתם נהיה יותר בולט והיא כבר מסבירה שזה כתם לידה, הילדים מהגן מקבלים את זה יפה והיא גם מספרת שזה סימן שהיא נולדה

• המון מזל טוב
    וכמו שאמרו לך שלנו זה מפריע יותר
    מקווה שיעלם מהר ולא ירגישו בכתמים
  • רינקההההה

איפה נעלמת לנו איפה?

מזל טוב להולדת הקטנה!!

אז מה? יש למלא תינוקות כתמים בפנים ובכל הגוף. גם לאור שלי יש כתם מאחורה למטה בגב, כשהיתה ממש קטנה - זה היה נראה מוזר, עכשיו זה פס קטן בקושי רואים אותו.

נשמה שלי - את אישה מאמינה, לא? יהיה בסדר!! עם הזמן זה יעבור וידהה - את תראי
    פייס: ortal_hori
  • קודם כל - המון מזל טוב להולדת הקטנה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה