אני פשוט לא מאמינה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ששבוע הבא ביום א' הפשושית שלי נכנסת לפעוטון (נעמ"ת יחד עם אוריאל אחיה הגדול)

11 תגובות
עמוד 1
  • אוי ממי, זה באמת לא פשוט. אני הארכתי קצת את החופשה ועדיין סופרת את הימים
    ומתפללת שיעברו הכי לאט שיש..
    אבל תיראי את הצד הטוב, זאת מסגרת שאת מכירה כבר, וסומכת, היא יחד עם אחיה במבנה,
    זה נוח יותר וגם מרגיע..
    שיהיה בהצלחה [/
  • תודה, מיש מיש, ואני יודעת אבל זה עדיין מאוד מאוד קשה...

• מאמי כמה שאני מבינה אותך

• ברור שתיתרגלי, גם עם אוריאל בטח היה לך את אותו קושי
    (אני לא מרגישה שבגלל שזה ילד שני אז פחות קשה לי.. אולי אפילו יותר)
    ואת בטח זוכרת שהתרגלת לעניין, בסופו של דבר כולנו מודים שטוב לנו
    לחזור לשיגרה..לקום, להתלבש, לדבר עם אנשים, לנשום את הבחוץ קצת.
    וכמובן, כשתרגישי רצון וגעגוע גדול תעשי כמוני- יום יומיים חופש! המקום לא
    יקרוס בגלל זה אני בטוחה [/
  • יסמיני - תודה

• אויי מאמי

• לורה מתוקה..
    אני יודעת שזה קשה.. אני שלחתי את דור למשפחתון אחרי 14 שבועות - מיד עם תום חופשת הלידה.
    בדשיעבד, אני די שמחה על כך - דור הוא ילד חברותי, אין לו שום בעיה עם זרים, הוא מיד משחק עם ילדים "חדשים" שוא רק מכיר, וכו'.
    חוץ מזה, מצאתי שאחרי יום עבדוה, שאני רחוקה ממנו וכל כך מתגעגעת, יש לי פי מאה יותר סבלנות להשקיע בו ולשחק איתו, מאשר אם הייתי איתו יום שלם.

תסתכלי על חצי הכוס המלאה

• נונה קטנההההההההההההההההה

• תודה, בנות יפות שלי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה