יש סיכוי??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם
    אני חדשה פה בפורום ורציתי לשאול שאלה... אני ובעלי מנסים להכנס להריון לפני קצת פחות משבוע בייצתי ואתמול שמנו לב שהציצים שלי גדלו והתנפחו והם רגישים....חשוב לציין שלפני מחזור בדרל כלל אין לי שום דינוי ברגישות וגודל החזה...אני יודעת שהרבה נשים מתחילות לפתח סימנים כמו בחילות וכאבים פסיכולוגיים אהל הציצי לא יכול לגדול רק כי חושבים על ההריון נכון...?קיצר הייתי שמחה לדעות האם זה לא מוקדם מידי לסימן כזה.... האם זה קרה למישהי כל כך מוקדם אחרי הביוץ....קיצור האם יד סיכוי שזה סימן להריון או רק הדמיון שלי?????

nb
10 תגובות
עמוד 1
  • נראה לי מוקדם מדיי לסימנים כל שהם אבל הכל יכול להיות
    [

• יש מצב בובה... בדיקת דם תאשר

• תודה לכן
    הרבה טןמרים דיכל להיות מהניסיון שלהם פשוט בכל המאמרים כתוב שזה מוקדם... אני כל כך רוצה כבר....יאללה שיבוא

nb
  • יש מצב, גם לי היה ככה.. אבל נראה לי קצת מוקדם לדעת.. חכי לאיחור ואז תעשי בדיקת דם... ואל תחשבי על זה יותר מידי שלא תתאכזבי חלילה..
    בכל מקרה מחזיקה לך אצבעות
  • חחח כיף לשמוע אני גם מחזיקה אצבעות ומנסה לא לחשוב יותר מידי למרות שזה תמיד מאכזב לקבל לא......

nb
  • בהצלחה והלוואי

• היי
    אני לא יודעת מה בקשר לגודל. אבל מה שכן אני יכולה לומר לך זה שאני גיליתי את ההיריון בשלב ממש מוקדם,עוד לפני האיחור והייתי צריכה לחכות שבוע לבדיקת הדם.
    למרות שבבדיקה הביתית זה יצא חיובי. (עוד דבר שבבדיקה הביתית שעשיתי כמה ימים לפני כן זה יצא שלילי למרות שהייתי כבר בהיריון אז אל ייאוש.)
    אז המון בהצלחה ואם לא הפעם אז פעם הבאה
  • בהצלחה

• תודה רבה מקווים מקווים

nb
  • מקווה שזה החודש שלכם

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה