דלקת בעיניים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• שחר שלי מצוננת
11 תגובות
עמוד 1
  • שבני היה בן חודש התחילה דלקת עניים חריפה אז רופה המליצה לעשות שתיפות עם תט קמומיל . אם זה לא עוזר אז אחרי 48 שעון פנינו לרופאה . הצלינו כם הינו צריכים לשים אנטיביאוטיקה.
    http://www.holdthatpic.com/
  • אני משתמשת בתה רגיל כיגם לנטלי התחילו הפרשות. רק בהתחלה. בנוסף סינטומצין 5% לעייניים מורחת לה כמות ממש קטנה על הריסים. אמור לעזור. אם לא אראה שיפור תוך יום יומיים גג אני אצל הרופאה

• בטח שאפשר תה
    יש גם מגבונים לעיניים של ד"ר פישר, יש מיוחדים לתינוקות, הרופא המליץ לנו עליהם, והם מעולים!
    ממליצה בחום.
  • אגב, בגיל הזה דלקת בעין זה גם יכול להיות מהתקררות...
    היה את זה המון להדר...

אני לא הייתי ממליצה על משחת עיניים - יש איתה בעיות ואלי הביתה היא לא נכנסת (את מוזמנת לקרוא עליה באינטרנט)
    תעשי לה קומפרסים עם תה קמומיל... זה יקל עליה

זה גם עשוי להימשך כמה ימים...

תרגישו טוב
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• כמובן שהתה והמגבונים יכולים לעזור כסיוע להחלמה. קחי בחשבון שזה מדבק הכי טוב לקחת אותה לרופא ילדים, גם לשקד היה לפני כשלושה שבועות ורופאת הילדים נתנה טיפות עיניים ותוך כמה ימים עבר
  • בטח שאת יכולה, רק תשימי לב לטמפרטורה של התה
  • מאמי בגיל הזה רק להשפריץ חלב אם על העין..הייתי משפריצה לו על דלקת, פצע, יובש...זה פלא
  • למיכל יש הפרשות צהובות כבר שבועיים....
    ניסיתי לטפטף לה חלב בעיין- לא עזר.
    קניתי את המגבונים של ד"ר פישר
    רבאאאאק- חבילת מגבונים 50 ש"ח !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.
    הלכתי לרופא ואמר בפירוש דלקת... ותרופת סבתא לא תעזור...
    היא כבר כמה ימים עם טיפות בשם TOBREX.

זה מתחיל לעבור...
  • עדי - למה לא מומלץ משחה?

• אני די עוקבת אחרי עניין התרופות לא ידוע לי על בעיה עם משחה סינטמיצין 5 אחוז (ירוק ).
    בזמנו שבני היה קטן שטיפות עניים "טוברקס" לא עזרו איזה 10 ימים , עשינו משטח וזה מה שקיבלנו . רופאה המליצה שיהיה לנו בהשג יד תמיד ואני מחדשת שפג תוקף.
    http://www.holdthatpic.com/
  • אני משתמשת המון במגבונים של ד"ר פישר הם מעולים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה