שיגע אותי.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ווואו בנות ,
    ביום חמישי שידרגנו את הפלאפונים לגאלקסי 2 מאז בעלי כל היום מתעסק עם הפאלפון לא מניח לו לרגע ,בא לי לשבור לו אותו ,אוףףףףףףףףףףףףףףף....
    כמה פלאפון יכול לחרפן בן אדם?

8 תגובות
עמוד 1
  • וווואי תקשיבי בעלי כל הזמן חופר שהוא רוצה אייפון ואני רואה במסיבות משפחתיות שכל אחד מתרכז באייפון שלו וזה פשוט נורא!!
    אנשים כבר לא ביחד זה פשוט מחרב משפחות!! דברי איתו על זה דוגרי תראי לו מזה גורם לכם!
    מחזיקה לך אצבעות שהוא יבין ויעזוב את זה..
  • זה יעבור לו בדיוק תוך שבוע אחרי שהוא ימצה את כל המשחקים של האנגרי בירדס למיניהם...

אצלי זה הרבה יותר גרוע כי אחרי שהוא סיים עם המשחקים אז הוא גילה שאפשר גם לחבר את השרת של העבודה למיילים ובדרך כלל הוא מבלה את זמנו בלקרוא ולשלוח מיילים ... ויש לו הרבה...

בקיצור, בארוחות משפחתיות וכאלו אני בדרך כלל אומרת "ממי יא סוציומט שים את הנייד בצד" זה עובד לאיזה שעה...
  • חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    מאמי, בעלך נשמה נדירה, יש לו משהו שהוא קצת שונה מתינוק, ילד בינוני ואישה מניקה הורמונאלית

• הם מה זה אוהבים גאג'טים... יותר מאת עצמם אפילו

• אני רואה שאני לא לבד במערכה

• חחחחחחחח גברים זה כמו ילדים קטנים...
    תני להם צעצוע חדש וכל היום הם יתעסקו בו...חכי קצת בסוף זה ימאס עליו

• ממוש, גם כשבעלי קיבל את המירס החדש ( שנראה כמו אייפון) שבוע וחצי לא יכולתי לדבר איתו מההלהבות שלו..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה