הי,
אם רק היה מדובר בתאריך של יום החברות שלכם, לא הייתי נעלבת במקומך, את שלנו אני בכלל לא זוכרת, ובטח לא אצפה מבעלי שיזכור, במיוחד שיש תאריכים שיותר פשוט לו לזכור, כמו יום נישואין, וידוע שלגברים יש קושי בשינון תאריכים.

אבל אצלך זה נשמע הרבה מעבר לכך, חוסר השקעה או חוסר איכפתיות, ועל זה בטוח הייתי נפגעת וגם מדברת איתו. מתנה ליומולדת לתת כסף? איפה המחשבה? איפה המתנה האישית? תגידי לו שבאותה מידה גם את יכולת להוציא כסף מהכספומט... אם לפחות היה כותב משהו מהלב!
והעובדה שלא נתן כלום ביום הנישואין- גם מעצבנת!
בכל אופן, הייתי מגדירה לו מראש (זה עובד הכי טוב איתם- לפנות אליהם כמו אל ילדים)- ביום ההולדת שלי, ביום הנישואין ואם זה חשוב לך, גם בתאריך החברות- אני מצפה ליחס מיוחד!!! פרחים, כרטיס ברכה, הודעה כייפית, מתנה, רחמנא ליצלן, וכו'...
לא חושבת שהוא יכול או רוצה להתנגד לזה... אגב, גם אצלי כשאני נפגעת, בעלי מנסה בהתחלה לרצות אותי ואח"כ מתרחק בעצמו, למרות שהוא היה לא בסדר... וכמה שאסביר לו שכל מה שאני צריכה זה שהוא יבוא ויגיד: "סליחה, לא הייתי בסדר, מתנצל, את צודקת"- ברגע האמת זה לא קורה... וחבל. בסוף אני לרוב יוזמת שיחה, ואז במסגרתה אני חולבת ממנו התנצלות.
בקיצור, יקירתי, אני מניחה שעכשיו את יותר רגועה ופחות כועסת... תדברי איתו בהיגיון, ברוגע, בטוח שתגיעו להסכמה.