(עוד) שאלה על שינה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני משכיבה את אמילי במהלך היום לישון כל שעה וחצי- שעתיים (מאז הפעם האחרונה שהתעוררה).

אם אני שמה אותו במיטה והיא סתם בוהה בחלל (או במובייל) במשך 15-20 דקות ולא נרדמת, מה לעשות?
    להוציא כי היא אולי לא עייפה מספיק?
    לנסות להרדים "בכוח" (מוצץ, ליטופים, טפיחות וכו')

איך זה אצלכן?
6 תגובות
עמוד 1
  • היי, הבן שלי בערך באותו הגיל של הבת שלך,
    אני לא משכיבה לישון במהלך היום.. אם הוא נרדם שיהנה, אם לא- לא.
    אבל אין מצב שהוא לא נרדם במהלך היום.לפעמים על הטרמפולינה ואני אח"כ מעבירה למיטה לפעמים עליי...
  • אני שמה אותם במיטה, אם הם ממש עייפים אז הם נרדמים תוך שניות, לפעמים עם שוכבים המיטה, משחקים עם עצמם ועם המובייל ואח"כ נרדמים.
    אני לא מוציאה אותם. במקרה הכי גרוע היא "תודיע" לך שנמאס לה להיות במיטה.

• אם היא רק בוהה תשאירי אותה - זה חלק מהלימוד וההתפתחות אצלם.
    אם היא מתלוננת ובוכה רק אז תוציאי
    [

• אבל אולי היא בוכה בגלל עייפות? זה קורה לא מעט...

מצפה ומייחלת- אני דוגלת בשיטה שלילד צריכים להיות הרגלי שינה, והתייעצתי עם יועצת שינה בפורום השכן והיא הסבירה כמה וכל כמה זמן תינוק בגיל כזה צריך לישון..

ואני גם לא בעד שהיא תירדם עליי- אבל על כך יחלקו רבות..
  • את עושה את ההתכוונות שלך,את מכוונת לשעה-יעודה,בעיני זה נכון!
    כרגע את בבית ואת זקוקה לוודאות,לדעת מתי יש לך הפוגה..
    מה גם,שהתינוקות זקוקים לשינה במהלך-היום.

כפי שהבנות רשמו כאן,לעיתים גם נרדמים מהבהייה במיטה.

זה כמו שבתחילה כיוונתי את שעת-השינה ל- 20:00 והתכוננתי כבר לפני-כן..ובסוף למה שאת מרגילה,התינוקות שלנו מתרגלים.

כעת אגב,אנחנו כבר די-שוברים שיגרה,בייחוד בסופש"ים וזה סבבה,כי בגילאים הצעירים,הרגלנו לשיגרת-שינה.
    גם הגן עוזר לי כיום לכוון את השיגרה (למידה מתוך חיקוי של תינוקות-אחרים).

• לדעתי אל תוציאי אותה..
    אם היא תבכה ותראה סימני עייפות- תעזרי לה לישון
    אם היא בוכה וממש לא מראה סימנים תוציאי אותה- יכול להיות ש10 דקות אחרי זה כבר היא תתעייף שוב....

מסקרן אותי לדעת מה עשית ....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה