שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מישהי יודעת???? אם אני מחילה מקום עבודה חדש ובו זמנית גם נכנסת להריון מותר לפטר אותי? ושאלה נוספת אם אני לא עובדת מרגע שנכנסתי להריון ועד סיום ההריון אני מקבלת דמי לידה מביטוח לאומי בחופשת הלידה?
4 תגובות
עמוד 1
  • אסור לפטר אישה בהריון
    אם עבדת 15 חודשים מתוך 22 חודשים לפני הלידה מגיע לך דמי לידה אם לא עבדת אז לא מגיע
    [

• בשביל שאסור יהיה לפטר אותך, את צריכה לעבוד במקום עבודה לפחות חצי שנה (בלי קשר לאם המשרה היא זמנית או קבועה)

לגבי דמי לידה- אם עבדת במקום עבודה 10 מתוך 14 חודשים לפני הלידה
    או 15 מתוך 22 חודשים, אז את זכאית לדמי לידה

ראי קישור שיכול לעזור http://www.btl.gov.il/benefits/maternity/childbirth_allowance/Pages/default.aspx
  • בשביל שתהיה מוגנת מפני פיטורים את צריכה לעבוד במקום העבודה חצי שנה ויותר
    במידה ולא תעבדי חצי שנה באותו מקום עבודה - ובעל החברה ירצה לפטר אותך הוא יהיה חייב להוכיח שלא פיטר אותך בגלל היותך בהריון שאם כן זה יהיה אפלייה

לגבי ביטוח לאומי כמו שענו לך

• כמו שג'ני אמרה!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה