עוד שאלת מטרנה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה הקטע שצריך להרתיח את המים קודם?
    במים רגילים אני מבינה, אבל במינרלים?
    הרי זה סתם מוסיף אבנית לא?

בעיה אם אני לא מרתיחה מים מינרלים ופשוט מערבבת עם האבקה ומחממת בתוך כוס עם מים חמים?

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

5 תגובות
עמוד 1
  • ההנחיה של משרד הבריאות היא להרתיח כל מים, אפילו מינרליים, עד גיל שנה... ככה שאני לא יודעת...

כתוב כאן לגבי הרתחה... http://www.kidspedia.co.il/mamar.asp?id=86
  • אני לא הייתי מרתיחה מינרליים.
    הייתי מחממת 25 שניות במיקרו.

עד 4 חודשים הייתי מרתיחה מי ברז ונותנת לה

לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • ההמלצה היא להרתיח מי ברז עד גיל שנה.

ילד יפה של אמא
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • הייתי מרתיחה עד חצי שנה.
    כי לא היה לי תמי 4.
    אך שעברתי לבית שלי והמכשיר של תמי 4 היה בו כבר לפני המעבר.. הפסקתי הרתחות קומקום.
    אם להרתיח אז עדיף מי ברז כי יש בהם תוספת פלואוריד..שזה טוב ניראה לי לעצמות ולשיניים.
    היה איזה רופא שאמר לי שמים מינרליים לא צריך להרתיח בכלל.. שהילדים שלו אכלו מיים מינרליים לא מורתחים וגדלו בסדר.

דברו איתי בפייסבוק

• אני רק עכשיו התחלתי קצת לזייף... אבל אני עדיין מעדיפה מורתח.. קורה פעם ב שחסר לי קצת אז אני מוסיפה לא רתוח.

לדעתי- צריך להרתיח כל מים גם מנרלים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה