קבעתי תור לתספורת ראשונה לאורי היום- קישור לתמונות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האמת שאני ממש ברגשות מעורבים לגבי זה, לא מבחינה של תספורת ראשונה בגיל 3 או משהו....אלא בגלל שיש לו שיער חלק ומשגע וקשה לי לדמיין אותו עם שיער קצר, אבל השיער מפריע לו בעיניים כל הזמן, והוא לא מוכן לעשות קוקו.

תחזיקו אצבעות שהוא יסכים להסתפר.....

16 תגובות
עמוד 1
  • בהצלחה
    תעלי תמונות של לפני ואחרי
  • אני אעלה, עכשיו רק נשאר שהוא יסכים להסתפר

• כפרה על האחיין שלי
  • וטו!!!!!!!!1
    אני בטוחה שהילד יהיה חתיך הורס בכל מצב, כי אין מה לעשות הפנים שלו פשוט יפות ,
    אבל לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
    יש לו שיער מעלף!
    שימי סיכה או סרט חתיכי בצבע כחול ...
    ומה שתחליטי שלחי לי תמונה
  • בהצלחה לאורי

• פנינוש, סרט?
  • הלוואי שהוא היה מסכים למשהו על השיער....אפילו סיכה קטנה הוא לא מוכן

• סליחה ממי
  • תודה על המחמאות יקירתי

• איך יש לך אומץ???? אני כרגע ממש לא מוכנה לספר את קורן... קשה לי רק המחשבה ... אני מתה על השיער שלו! תמונות במיידי!!!!

• רוצים תמנות
  • אז הסתפרנו!!!!!!!!!!! איזה מתוק הילד שלי!!! בהתחלה הוא ישב מרותק לטלויזיה, עם סוכריה על מקל, ולא התייחס לספר, רק בשלב שהספר הוציא מכונת תספורת קטנה הוא התחיל לבכות (נפל לו האסימון שהוא מסתפר

• יאאאאאאאאא מהמם לו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    איזה ילד שמח 555555555

תתחדשו!!!!
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה

• הנה כמה תמונות:
    [/]
    []
    [/]

[]

[]
    מבסוט שהוא אחרי:
    [/]