-
63 קריאות ואף לא תגובה אחת.
מעניין.
---
אמא מאושרת ומושלמת של קסם ופלא.
-
קודם כל, נראה לי שהתכוונת לטרום טרום, לא? לפי הגיל....
כמה זמן היא היתה גמולה לפני תחילת השנה? איך היתה ההסתגלות שלה לגן?
נראה לי שהיא מסמנת לכם משהו.... וצריך לחפש מה זה המשהו הזה. אני לא מכירה אותה ולכן קשה לי להגיד
איך הצוות בגן? איך הקשר שלה לצוות?
ספרי עוד קצת.....
יש משהו שהשתנה בבית?
בינתיים אני חושבת שצריך שכל פעם שהיא מפספסת להזכיר שילדים גדולים עושים בשירותים, לתת לה להחליף את הבגדים הרטובים. אולי אפילו לעשות טבלה לכל יום שלא מפספסת....הרבה חיזוקים חיוביים
-
קראתי אבל אין לי מה להציע, (אני מניחה שאני לא היחידה ובגלל זה מס' הקריאות גדול מהמגיבות.)
אז אני רק שולחת חיבוק
-
אני הוזה.... אני בטוחה שהיתה כאן עוד תגובה שלך והיא נעלמה לי.....(מעבר למה שמחקת)
יש ילדים שזאת מבחינתם דרך להשיג תשומת לב וייתכן שאם תעשו מזה issue, היא תמשיך בשלה, ואם תתעלמו זה ייפסק
מצד שני, יש ילדים שאם מדברים אליהם בגובה העיניים ומעבירים את האחריות אליהם, זה יכול מאוד להשפיע (זה מה שעובד על הבן שלי לדוגמא)
מכיוון ואת מכירה את הבת שלך הכי טוב, תנסי לראות מה יכול לעבוד עליה ולהשפיע
שיהיה בהצלחה
-
גם אני קראתי מקודם.... ורציתי להגיב יותר מאוחר, גם לי אין הרבה מה להציע.... רולי באמת שווה להתייעץ עם הצוות בגן, כולל הפסיכולוגית של הגן.
נשמע שהיא עוברת הרבה שינויים והסתגלויות כל פעם מחדש, אבל בכל זאת גם הייתי הולכת לשלול בעיה פיזית.
בהצלחה, ואל תתרגשי מההבדל בין הקריאות לתגובות...
-
מה היה ?? רק עכשיו נכנסתי
-
-
פייס: ortal_hori
-
רעותי
-
שעתיים להודעה זה באמת קצת.
חוץ מזה בשעות האלה רוב הבנות מארגנות את הילדים, בעל ובית.
אני למשל בקושי מגיבה בערבים כי יש לי הרבה מה לעשות בבית.
כמו כן יש הרבה אנשים שלא משתתפים בפורום אלא רק קוראים מהצד.
וכמובן אם אין מה לייעץ בדרך כלל לא מגיבים.
בכל מקרה חבל שמחקת, דווקא עכשיו יש הרבה בנות אונליין
-
תראי אני הספקתי לקרוא ולא היה לי זמן לכתוב תשובה (בגלל הכובד שלה..)
אני חושבת כמו אופק דין לגבי משהו שהילדה מנסה להגיד, רק שאצלי תמיד הכל הולך לכיוונים יותר קיצוניים אז לא ידעתי איך לנסח (ועדיין לא יודעת)
-
ענבר - ממש לא משחקת את ה"נעלבת".
ככה את מכירה אותי?
העברתי את ההודעה למישהי שכן יכולה לעזור והיא אכן עזרה.
-
לא הספקתי לקרוא ...אבל אני רואה שתמר עזרה לך