תודה על הטלפונים, SMSים והשרשורים בפורום... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • השתחררתי אתמול הביתה אחרי שבשבת, באשפוז, התחיל דימום ובאולטרסאונד עדיין לא מצאו איפה ההריון מתחבא.
    הבטא בסביבות 450, שזה כבר לא תקין וכנראה שאני מפילה באופן טבעי ולכן התחיל הדימום. מחר אני אמורה לחזור על בטא לוודא שהיא יורדת כי אם לא אני בבעיה. בכל מקרה אני צריכה להגיע לבית חולים ביום רביעי לשלול שוב הריון מחוץ לרחם או לחילופין לוודא שאין צורך בגרידה. תחזיקו לי אצבעות.

תסלחו לי אם אני לא עונה לטלפונים וSMSים, הטלפון על שקט. אין לי כח וחשק לדבר עם אף אחד. וממש לא בא לי להיות סמיילי. בא לי להיות קצת שלילית, מתחשק לי לבכות ולכעוס ולשנוא את העולם. אבל זה זמני. ודעו שאני מאד מעריכה אתכן.

הדבר היחיד שמצליח להרגיע אותי זה המוקפץ שהכנתי היום ועוגת האננס ההפוכה שהוצאתי מהתנור לפני כמה דקות. כנראה שהדיכאון מוציא ממני מטעמים. אני כבר חושבת מה להכין מחר...

למרות שממש לא בא לי לחייך חייבת לספר לכן יציאה של אבא שלי...

אבא שלי אומר שלא מוצאים את ההריון באולטרסאונד כי כנראה שההריון שלי נמצא במח כי בעלי מזיין לי ת'שכל.

חחח... קורע אבא שלי....
21 תגובות
עמוד 1
  • אהובה שלי, מותר לך, אני מבינה אותך...זה הפורקן שלך כרגע....
    ב"ה הכל יהיה בסדר

• מאמי קחי את הזמן מותר גם לא תמיד לייך ולצחוק!!!
    אוהבת אותך, עשית לי תאבון ואבא שלך קרע אותי מצחוק!!!

• [/center]
    ]

• קיבלת ממני אישור להיות עצובי
    אבל עם מגבלת זמן ברור?!?!?!

• מאמי הכל יהיה בסדר ב"ה

• חחחח חמוד אבא שלך

• כל הזמן חושבת עלייך

• שמרית

• לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"

• ברור מאמוש

• כפרה- מותר לך! מותר לך להיות עצובה וכעוסה ושלילית...

אבל כמה שאת מנסה בסוף תמיד קוראים את ההודעות שלך ומחייכים

• מותר לך ואפילו רצוי שמידי פעם הסמיילי ילך קצת לנוח.
    [

• איזה-כייף,אבא עם כזה חוש-הומור גיזעי...עכשיו אני מבינה מאיפה הסמיילי

• אוףףףףףף, רק עכשיו ראיתי את השרשור הזה.....
    בטח שאת לא חייבת להיות סמיילי...
    תבכי, תצעקי ותקללי את העולם

הלוואי אמן, שהטוב ,הכי טוב עבורך מתחיל עכשיווווווווווווווווווו
    עברת מספיק..... מאמי שולחת לך המון

• מחזקת אותך ושולחת לך אינספור חיבוקים!
  • מאמי קבלי מיליון
  • אהובה יקרה שלי (ובטוח של כולנו) בקרוב מאד בע"ה תכנסי להריון תקין ארוך משעממם ותצאי בידיים מלאות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה