נקודות אדומות על הגוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היה קצת חופ אתמול והיופ יש מק' אדומות מסביב לפה ולגוף....

אני יודעת שזה קשור לפירות שנתתי תפוז וקלמנטינה ( רק מיץ) אבל הילדה בסדר. זה רק הנק'.
    צריך משהו מיוחד - רופא?

ואני לא לחוצה

9 תגובות
עמוד 1
  • אם פירות הדר עושים פריחה אז לא כדאי להפסיק איתם?
    מעבר לזה שיכול להיות שזה חררה

• ברור שהפסקתי. היום לא נתתי...

לא. החום לא חזר....

יש אפשרות לשאול רופא עכשיו בשעות כאלה?

• זה טוב שאת לא לחוצה
  • נשמע כמו אלרגיה להדרים - והאמת שזה אחד מסוגי הפירות היותר אלרגניים שיש. אין מה להילחץ כמובן, פשוט להפסיק עם ההדרים בינתיים ולפנות מחר לרופא.
  • איזה קופת חולים את? בכללית יש שירות טלפוני הכולל רופאים ואחיות וגם שירות און ליין באינטרנט

• יכול להיות שזה בגלל החום שהיה.

תנסי כאילו למחוק את הפריחה עם האצבע שלך אם זה מצליח לך אז זה בסדר ואם לא אז כדאי לברר. למחוק הכוונה שזה לשניה נהיה לבן כזה ואז חוזרת הנקודה האדומה... נו הבנת
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • בכללית .....

אחפש את זה.

תודה.

• כנראה פריחה אחרי החום... בלי היסטריה, מחר לרופא

• טוב שאת לא דואגת, רוב הסיכויים שזו תגובה טבעית לחום, לבן שלי הרבה פעמים אחרי חום יצאו נקודות אדומות על הגוף, ממש כמו פריכה, זה עובר מהר. גוף כאילו מוציא את המחלה החוצה(ככה מסבירים ברפואה אלטרנטיבית:))
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה