כמו ילדה טובה חיכיתי שבוע שלם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • והיום החלטתי לעשות עוד נסיון עם הטעימות
    הילדה פשוט נכנסת לפניקה בשניה שנכנס לה האוכל לפה
    ותשאלו את ירדן היא ראתה את החנק במו עיניה
    ותאמינו לי אני לא מהלחוצות ונלחצתי רצח - כמעט התעלפתי

מה אני אעשה? להמתין לגיל חצי שנה וזהו?

19 תגובות
עמוד 1
  • ווואאי ווואאאי... המצב קשה.....
    לא יודעת אן להמתין חצי שנה או פשוט לנסות כל שבוע ...

מה לגבי דייסות ? עם כפית וזה?

• אני גם חושבת אולי לעשות לה את הדייסות של מטרנה אבל יותר דלילות מהדייסה ויותר סמיכות מהתמל?

דברו איתי בפייסבוק

• אני הייתי מנסה עוד שבוע,ואם לא ילך אז עוד שבוע... לא הייתי עוזבת אותה באופן ישיר עד חצי שנה.....
    וגם מביאה לה פרי שיהיה יותר טעים, במקום הירק...אולי זה מה שיפתח את התאבון והרצון לשים מאכלים בפה. (אצלינו לפעמים הוא מראה שהוא לא רוצה לאכול, סוגר את הפה,עושה בלאגן, ואחרי שאני שמה לו על השפתים הוא טועם ופתאום בא לו! פתאום יש לו חשק...)
  • אבל נתנו לי הוראה מטיפת חלב לא לתת לנועם דייסות

• למה לא?

• מיכלי דייסה זה משמין יחסית והמבין יבין חמסה חמסה.(איפה האייקון של החמסה לעזעזאל????????????)
    סיוני- ממתי את מקשיבה עד כדי כך לטיפת חלב? תני לה ממש מעט דייסה בכפית רק שתתרגל לעצם העובדה שהיא אוכלת בכפית...

ואני לא הייתי מוותרת- הייתי פחות לוחצת ולא באובססיה אבל כן תנסי לאט לאט- תדללי את הבטטה עם מים שיצא יותר מיימי ככה נועם לא תעשה פרצופים של נחנקת ואת של נלחצת

• ממתי את מקשיבה לטיפשת חלב??? ראבק..
    תני לה לא 180 מ"ל אלא טעימות של דייסה........
    לא רואה בזה נזק!

• אחרי הרבה זמן שלא הייתי........

בטח לחכות לחצי שנה! ברור! אם תכריחי זה נזק לחיים שלמים....מנסיון.

את נהוראי הגדול הכרחתי ואחר כך סבלתי כי הוא היה מקיא לי ורק לקראת שנתיים התחיל לאכול מוצק

יש לה את כול הזמן שבעולם, אל תלחצי....

בהצלחה

" כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא "
  • מאמי, שאלת קיטבג אבל הכל תלוי בתשובה... את מאכילה בכפית רכה מסיליקון, נכון? לא פלסטיק ולא מתכת...?

דבר שני, אל תתרגשי

• לי אין ניסיון בטעימות, אבל אם אתן זוכרות, עד לפני כמה שנים הטעימות היו מגיל חצי שנה.
    ואז קם משרד הבריאות האמריקאי והחליט להקדים ל-4 חודשים ואנחנו בעקבותיהם.

שוב, אני לא מתמצאת במיוחד, אבל יכול להיות שהילד לא מוכן ב-4 חודשים.

זה כמו שנכריח את כל הילדים ללכת או לשבת באותו גיל.

לא כולם מוכנים בדיוק בגיל מסויים
  • ממי הייתי מחכה לגיל חצי שנה, למה למהר? במיוחד כשזו התגובה שלה..
    אני לא מאלה שמתייחסות לטיפת חלב, אבל דוקא בעניין הזה אחת האחיות
    השבוע אמרה לי שכנראה מתכוונים לשנות את הוראת משרד הבריאות בחזרה
    לגיל חצי שנה בעניין המוצקים ולא 4 חודשים. אז זה רק חיזק אצלי את הדעה הזו..

[/
  • אולי עדיף לתת לה לאכול בלי כפית, עם טפטפת או עם האצבע כמו הסבתות
    לא היגייני אבל עובד.
  • ניסית גרבר...יש ילדים שלא סובלים שזה טרי טרי ואכלים יופי יופי מגרבר...

• לחכות לגמרי....
    לא מבינה מה הלחץ בגיל 4 חודשים...
    גיל חצי שנה זה בסדר גמור
  • סיון,לחכות!!!
    לגמרי לחכות!
    היא תינוקת פיצית בת ארבעה חודשים...
    מבחינת העיכול אצל תינוקות האינזימים שמפרקים את המזון מתפתחים בהדרגה,כל ילד בזמן שלו וזה קורה בסביבות גיל חצי שנה.,(אני מקווה שאני לא טועה)
    בגלל זה אפשר לראות תינוק ששבוע אחד לא מוכן לטעום משהו ואחרי שבוע שבועיים מוכן בשמחה.הקיבה שלו בזמן הזה התפתחה והוא עכשיו בשל לעכל את המזון המוצק.
    גם רפלקס האכילה והבליעה צריך להתפתח כראוי,בקיצור,נשמע שהיא ממש לא מוכנה עדיין ובגיל כזה לדעתי אין מה בכלל להתחיל להלחץ ולהלחיץ אותה,טוב לא יצא מזה.
    הקטנה שלי ינקה כמעט עד גיל שנתיים ורק סביבות גיל שנה(!!)התחילה ממש לאכול,
    והיא שובבה ושמחה חיונית ובריאה ב"ה

(ואגב בגיל הזה זה די מוקדם לתת לה להחזיק את הכפית בעצמה....אני מטפלת בתינוקות שהם כרגע בני שנה,ומגיל תשעה חודשים בערך הם מתעקשים לאכול בעצמם,ורוב האכילה מתבצעת בידיים,הם מנסים עם הכפית אבל אני לגמרי מאפשרת להם לאכול עם הידיים להתלכלך ולהתמרח,זה חלק ממש חשוב מההתפתחות שלהם,והכנה להתנסויות חושיות בהמשך-חול,בוץ,חימר,צבעי ידיים וכו')
  • אני חושבת שעדיף לחכות.
    גם אצלי הם לא התלהבו ממוצקים. חיכיתי, ניסיתי כל שבוע, לא ממש הלך.
    רק לקראת החצי שנה זה התחיל לזרום ועכשיו דניאל כבר מעדיף מוצקים על פני בקבוק.

• אני הייתי מחכה, אם לא הולך בטוב והיא לא נהנית מהטעימות, אין מה להכריח...
    מעבר לזה, אני חיכיתי עד כמעט 5 חודשים עם הקטנה שלנו כי היא לא גילתה התעניינות באוכל, כששמתי לב שהיא פתאום מתחילה להתעניין במה שאנחנו אוכלים התחלתי לתת לה טעימות של ירקות...
    ככה שאמנם ההנחיה לתת טעימות מ4 חודשים זה עדיין תלוי במוכנות של התינוק, אם הנסיכה לא מוכנה לזה עדיין לא נורא, תני לה זמן
  • אני חושבת שכדאי להמשיך לנסות כל יום, מאמינה שזה יעבור לה. היא פשוט מרגישה מוזר ולכן בוכה ונחנקת. תוודאי שהכל טחון היטב ואין חתיכות,אבל זו תחושה מוזרה של המרקם הזה בפה,לכן הבכי ההיסטרי. לא הייתי מוותרת,אלא ממשיכה לנסות עד שיתפוס....
  • נראה שהיא עדיין לא מוכנה.... הייתי מחכה שבועיים שלושה....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה