היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הצגה מדהימה אחד ההצגות היפות שראינו " שודדי הקאריבים " הינו היום בבית ליסין וראינו את ההצגה היה מדהים יפה מרגש מצחיק נהננו מאוד מומלץ בחום ! מומלץ לילדים מגיל 4 ...
13 תגובות
עמוד 1
גם אני רוצה להמליץ על 2 הצגות ספר הג'ונגל שמוצג במדיטק שבחולון לכל המעוניינת לדעת זו לא הצגה רגילה (גם לא מהסוג שאני לוקחת את דניאלה בדרך כלל והיא נהנתה מזה הרבה יותר) וההצגה השניה (שגם היא לא כמו שאני בדרך כלל לוקחת אותה) בארץ לובנגולו מלך זולו הצגה מדהימה מחזמר עם נגיעות אופרה קלות דניאלה פשוט התמוגגה מזה ובסוף ההצגה מחאה כפיים בהתלהבות לא ידעת שדניאלה אוהבת מחזמר עם אופרה ולא ידעתי שדניאלה אוהבת לראות בלט
אוי נחמד לשמוע המלצות מה מיוחד בספר הגיונגל <? מה הכוונה אנו כבר הזמנו איזה 6 הצגות מחר יש לנו שובו הגיני על אללדין מקווה שגם יהיהכייף תודה אבדוק המלצות שלך
ככה ספר הג'ונגל זו לא הגירסא הרגילה יש בחורה שהיא המספרת ג'ין וכל ההצגה היא על טהרת הבלט השחקנים פשוט רוקדים את ההצגה המוסיקה קיצבית ומתאימה אף לבלט הרקדנים גמישים ובעלי יכולות גבוהות מאוד במשחק עם הריקוד וזהו בקצרה לא מספרת כי לא רוצה להרוס ישבנו שורה שניה מול הבמה וחשוב לי להבהיר שדניאלה מאוד התלהבה ושמחאה כפיים כל פעם בהתלהבות אפילו הרגליים שלה זזו הויא בעטה בי בהתלהבות בלי להרגיש ולעומת זאת אחר כך עברנו לקניון עם הבנות אחותי הלכה עם ההורים שלנו לארומה אני נשארתי בבמה בהופעה של פנצ'ר ופופיק עם הבנות דניאלה קצת אחרי שהתחיל רצתה ללכת הבת של אחותי סירבה ללכתודניאלה כל הזמן אמא בואי אמא בואי לא רוצה עוד וההצגה שהיינו ביום שבת בארץ לובנגולו מלך זולו זו הצגה ע"פ נחום גוטמן במרכז לאופרה פרינג' ביפו ממש הרוב בשירים ואופרה קלה לילדים חשוב לי לציין שוב שדניאלה הייתה מזה בהיי
אוי תודה רבה ננסה ספר הגיונגל נדב מאוד מוסיקלי ומאוד אוהב מוסיקה לשיר בלט אופרה וכו' וכו' בטוח יהיה כייף תודה על ההמלצה
איך לא פגשת שם את איפי? פייס: ortal_hori
אורטל היא לא יכלה לפגוש אותי אני הייתי שלשום וגם הינו בהצגה סגורה
נכון מתוקנת היא צודקת היום הינו בשובו הגיני וזה היה גם מדהיםםםםםם מצחיק היו מה קשור והיתה אגם המדהימה :) וממש היה מצחיק מאוד יפה במה דקורציות שונות ומיוחדות שחקנים מדהימים היה ממש ממש ממש כייף גם מומלץ בחום :)