לבנות שהיו בפסטיגל עם הילדים........ - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
האם הפסטיגל באמת מתאים לילדה בת 3 ושמונה חודשים? קיבלתי זוג כרטיסים במתנה דרך ועד ההורים הארצי בת"א (במקום שאמא שלי מתנדבת בו) ואני בספק אם יעניין את דניאלה בכלל (חוץ מהאנגרי בירדס שהיא מאוד אוהבת וזה יעניין אותה) חוץ מזה שהשנה הבנתי זה קשור איכשהו בטובת המותגים כמו אייפון וכאילו ולא ממש בא לי שהיא תיחשף לכל השטויות במיץ האילו שווה ללכת? או לתת להורים שלי שהם ילכו ויהנו (גם השעה לא לטובתינו שעה שבע וחצי בערב) אומנם דניאלה היתה בהצגות כמו ספר הג'ונגל שזה בלט יותר ובארץ לובנגולו מלך זולו מחזמר עם נגיעות אופרה שההצגות האילו ברמה פי אלף יותר גבווה מהפסטיגל וכן עיניין אותה ואהבה אבל פתאום להוריד לה רמה נראה לי הזוי משהו
25 תגובות
עמוד 1
לאיזה פסטיגל את מתכוונת? אם מדובר על מותק של פסטיגל אז בטוח היא תהינה. ואם את מתכוונת לi פסטיגל, אז הוא בכלל לא לגילה, וכן מדובר על מותגים ושות'... נטלי
כן אני מדברת על הפסטיגל ולא על מותק היתה לי אפשרות לרכוש דרך שטראוס לפסטיגל ב חמש עשרה ש"ח ולא קניתי כי זה תת רמה לדעתי שוב אחרי מה שראתה אנחנו לא הולכות שההורים שלי ילכו מוטי קונה לה גם ככה כרטיסים לגיבורי האור בבית החייל בתל אביב אז הפסטיגל לא הפסד
i פסטיגל מתאים לילדים בני 11+ ולדעתי לא מתאים בכלל לאף קבוצת גיל
בנות תודה על התמיכה בדעה שלי לגבי זה. אז ניתן להורים שלי שהם ילכו
לא מאמי..זה לא לגילה (תצחקו אבל שיראל שלי הולכת עם בת דודה שלה (ילדה בגילה) ועוד מספר חברות כי הן מאוד רצו לדעתי כל הנושא הזה של ה-i - קצת לא במקום..אבל בגדול..אלו החיים שלנו עכשיו ועלילה דווקא יש שם..מדובר על 2 ילדים שנשאבים לתוך המחשב..דווקא נשמע מעניין אווי ושיר הפתיחה שלהם איי פסטיגל משוכלל..איזה מדבק הבן ז#%T
ליעד ממש ביקש ללכת , אם את שומעת על עוד מישהו שלא רוצה ללכת אני אשמח. הייתי נגד ולא קניתי אבל הוא ממש מתעקש, אז נראה לי שאין לי ברירה.
ואת רצינית שההורים שלך ילכו? מה עם יעשו שם?
רגע, פספסץי את הקטע של ההורים, מצטרפת לשאלה של גנית, מה הם יעשו שם? זה מיועד לבני נוער
דניאלה לא אבל ההורים שלך
ממש לא קשור לדניאלה הפסטיגל הזה פייס: ortal_hori
לא מתווכחת איתם אמא שלי היא זו שקיבלה את זוג הכרטיסים במקום שהיא מתנדבת אז שילכו החלק השני הוא מחווה לאריק איינשטיין וגם זה בשעה שבע וחצי בערב מאוחר לגיל 3
אורטל
שההורים שלך יהנו בפסטיגל
לא הבנתי למה מותק של פסטיבל תת רמה?? ליאן ואני היינו והיה ממש מעולה ולדניאלה נראה לי ממש אין מה לעשות בפסטיגל
] ]
מותק של פסטיבל זה כל הכוכבים של הופ שזה נראה לי הרבה יותר מעניין מפסטיגל
לירוני חא אמרתי על מותק למרות שגם לזה לא קניתי אפילו שדניאלה ביקשה בגלל ג'ילי ושי ורועי חלק מהסיבה שלא קניתי למותק נעוצה במחיר העקר בעושק מוטי חבר שלי קונה לנו לגיבורי האור חוץ מזה יותר מדי זה גם לא בריא חוץ מזה ריהנת שם ודניאלה שונאת אותה ולא מסוגלת לשמוע אותה או לראות אותה
הרגתם אותי עם הורים שלה מה יש להורים ללכת לשם? זה מה זה לבני נוער..חחחחחחחחח
עם כל הרמה של פסטיגל...זה עדיין לא מגיע לתת של התת רמה של הופעות בקניונים
מרינה אמת את צודקת לא אומרת שלא אבל בגלל זה אני לא הכי רצה איתה עוד וגם אין לי כח וגם דניאלה שתגיע לגיל 4 תצטרך לעבור ניתוח ואז בכלל לא יהיה זמן כרגע אני עושה הכל ע"מ לנסות לעזור לה לדבר אחרת ברור ולמנוע את הניתוח גם אם צריך פעם בשבועיים ככה הופעה בקניון אבל............... הרצונות של דניאלה אחרים דניאלה כבר אמרה שהיא לא אוהבת קניונים (רק את דיזנגוף סנטר שזה מתחת לבית) ושהיא יותר אוהבת ללכת לתיאטרון
מה הקשר תת רמה?? אומנם הייתי רק במותק ולא בפסטיגל כי הגדולה שלי עדיין לא מתאימה בגיל אבל ראיתי לא מעט סרטונים מתוך הפסטיגל ומדובר ממש באומנות של רקדנים... נכון, אולי עצוב שהעולם הפך לטכנולוגי מדי אבל זאת המציאות העכשווית... בכל אופן התרשמתי ממש לטובה מיכולות הביצוע והריקוד...
לירוני, הכוונה שלי היתה ל - i פסטיגל, לא מותק של פסטיגל. מותק של פסטיגל דווקא מאוד נחמד, לינוי ואמא שלי ראו באשקלון
הילדה בהחלט מבינה את העיניין ! כפרוני
אני לא יודעת לגבי ההצגה בקניון אבל אולי הבעיה נעוצה בזה שאחרי הצגה לקחת אותה להצגה נוספת בקניון ובד"כ יש להם סבלנות מוגבלת ...
נטלי רשמתי לגבי מה ששלהבת רשמה שמותק של פסטיבל זה תת רמה... ולא התכוונתי למה שרשמת.... אותי קצת מעצבן שאת רושמת שההופעות הן תת רמה בכלל לא היית בהן... מה בקניון ההופעות יותר טובות???
] ]
לירוני תסתכלי שוב מה רשמתי רשמתי פסטיגל ולא מותק של פסטיבל יש הבדל בין השניים דניאלה ראתה הצגות ברמה גבוהה יותר מהפסטיגל מה לעשות? ושוב גם למותק לא לוקחת אותה כפרנציפ כמה שתבקש שיתחילו לקחת מחירים שפויים זה יהיה אחרת
חד משמעי זה לא לגיל של דניאלה- תת רמה אחת גדולה!! אני חושבת שזה ביזיון אחד גדול וממש תת תרבות לילדים של היום.
לייק, איגנור, אנלייק, מכות, רובוטים, מלחמות נו באמת?? שירים מטומטמים בלי מסר חינוכי, ילד מקובל וילד לא מקובל וההתעללות בין שניהם