לא חשבתי שלהיות חזקה יהיה גם לרעתי לפעמים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

19 תגובות
עמוד 1
  • כן, נשמה שלי, זה מוכר. גם אני אף פעם לא ביקשתי עזרה ולכן בטוחים שאני לא זקוקה לה. אתמול שבעלי עצבן אותי וניסיתי לפרוק את העצבים עם אמא שלי, לספר לה מה קרה היא השתעממה מהר ועברה נושא ולא מרוע לב. אלא חשבה שלא נורא, וסתם ריב, ואני חזקה ונסתדר. היא סומכת עליי שאני אסתדר בכוחות עצמי.
    לא מציעים לי עזרה, לתת לי ללכת לישון קצת. כשאני עייפה ומראה את זה חיצונית כולם בשוק - מה קרה לך? - הם שואלים בפליאה.

• גם לחזקים ביותר יש רגעי שבירה או רגעים לא פשוטים, את בסך הכל בנאדם ולא מכונה.
    יש לך שלושה ילדים צעירים בבית, את לבד, אין עזרה זה ממש לא פשוט כל אחד מבין את זה. תמצאי דרכים להקל על עצמך .
  • אילנה - אז תתפלאי - לא כולם מבינים את זה. יש הרבה שרגילים לזה שהיא חזקה והם לא מבינים למה היא נשברת פתאום.
    תאמיני לי - מניסיון.

השיטה היא לדבר ולהוציא מה שבלב ולהסביר לסובבים כאילו הם מטומטמים כי הם פשוט לא קולטים שהיא גם נשברת ולא מרוע אלא מזה שהיא הרגילה אותם לכך.

• לורה קבלי בחזרה

• ידוע שנשים יותר חזקות מהגברים. הגברים חזקים פיזית לזמן קצר. נשים חזקות לזמן ממושך. ולכן ה' הפיל עלינו את כל "הבלאגן" ולא על המין החלש - הגברים!

• אילנה, לורה הסבירה בדיוק את הכוונה שלי, פשוט התרגלו לזה שאני מסתדרת לבד, לא נשברת, לא מתלוננת ועושה הכל הכי טוב.... וזה מוזר להם אם פתאום אני עייפה, עצבנית,הבית מבולגן, הילדים לא מסודרים.... וכו' (הרי אין לזה סוף...)

• גם לי זה מאוד מוכר..
    מההריון הראשון, בו בעלי היה בצבא, ובאמת הייתי לבד!
    כבר אז לא ביקשתי עזרה מאף אחד..
    וגם היום- אם אני נתקלת במצב שאני צריכה עזרה- אני קודם אחשוב איך אני אוכל לעשות ה-כ-ל- כולל פליק פלקים באוויר, כדי לא להטריח אף אחד!
    אבל- לפחות מסביבי יודעים שאם אני מבקשץ- זה אומר שאני ממש ממש ממש צריכה!!
    ב"ה יש לי חמות שתמיד מציעה, ולפעמים גם עוזרת בלי רשות..
    [
  • אני יודעת בדיוק על מה את מדברת... אמנם לא בהקשר של טיפול בילדים אבל בדברים אחרים...

זה בסדר פשוט להגיד שאת צריכה עזרה, צריכה מנוחה ואת גם בת אדם....

נשיקות
  • פיתוש

• שמרית, אני יודעת למה את מתכוונת בהקשר שלך-- אני מתפללת בשבילך שיותר לא יבדקו את "החוזק" שלך במובנים האלה, אלא במובנים אחרים (של טיפול בילדים)

קבלי המון

• שימריתוש -

• פיתוש את בהחלט צודקת.... בהתחלה אפילו את בעלי ואמא שלי לא ביקשתי לעזרה... לפחות לאט לאט גם אותם הכנסתי לתמונה....

• אני שוקלת לגנוב לך את הכינוי ולקרוא לעצמי "פעם שלישית גלידה"

תודה יפות!
  • במובן הטוב - פעם שלישית הריון תקין ומוצלח והלוואי מהשמיים אליך מכל הלב

• חחחח מצחיקה.... טוב באמת עם אבא כמו שלך....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה