חדשה בפורום... היי לכולן... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן.. אני חדשה בפורום... כיף לראות את התמיכה המדהימה!
    אני נשואה חצי שנה ומנסה להיכנס להריון 4 חודשים. מהרגע שהפסקתי את הגלולות (מיד אחרי החתונה...) המחזור שלי היה סדיר - בין 31-33 יום... (לפני לפני שהתחלתי ליטול גלולות - המחזור שלי לא היה סדיר כלל).. החודש המחזור שלי מאחר! היום זה היום ה-6!!! כבר 6 ימים אני מסתובבת מאושרת! הייתי בטוחה שנכנסתי להריון... על אף שהיו לי כאבים שמופיעים אצלי עם תחילת המחזור (כאבי גב תחתון, רגישות.. ואפילו נתפס לי כל הגוף..) אך ללא דימום!! היום בבוקר עשיתי בדיקה והיא יצאה שלילית אז עכשיו אני גם מבואסת מאד שאני לא בהריון וגם בלחץ שטרם קיבלתי מחזור... אני כ"כ מתוסכלת ומרגישה שאין לי עם מי לדבר... בעלי מנסה לתמוך, אבל הוא אומר (לעיתים בצדק) שאני לא לוקחת את הדברים בפרופורציה ושאנחנו מנסים רק 4 חודשים... אבל עדיין... קשה לי ומתסכל..
2 תגובות
עמוד 1
  • היי חמודה,

ברוכה הבאה! הגעת למקום הנכון :)

מה שאת מתארת קורה הרבה, וכפי שרופא נשים של אמר כל פעם שהייתי באה אליו עם התלונות של לא קיבלתי מחזור - עד שלושה חודשים לא לקבל מחזור זה נורמלי.

אולי בכל זאת תלכי לעשות בדיקת דם - הכי אמין וכמה שעות המתנה בלבד לתשובה. תדעי עוד באותו היום...

וכפי שאת יודעת הלחץ שלך ממש לא תורם לא למחזור ולא להריון אפשרי (אמן אמן אמן!!!) תשתדלי לא לפתח ציפיות יותר מדי כי זה כואב להתאכזב אחר כך, תנסי להיות סבלנית ולהעסיק את עצמך בדברים אחרים, שיסיח את דעתך מה"נעילה" על הנושא.

מאחלת לך בהצלחה ותעדכני אותנו!!!!
  • .היי. כן כן את לא לבד. גם אני חדשה בפורום. עד היום הייתי בעיקר קוראת ושואפת אנרגיות חיוביות מהתגובות של הבנות כאן בפורום. זה מדהים עד כמה זה רלוונטי עבורי וכמה דברים חדשים למדתי מאז שאני פה. אין לי הרבה מה לחלוק מבחינת ידע . אך חשוב לי להגיב להתכתבות אחרת בפורום בנושא של הודעות בנות שהן כבר בהריון. סיפורם וניסיונם האישי,אין להם תחליף, תודה בנות על התמיכה ואני בטוחה שקיבלו את המתנה הזאת לא מהיום למחר, תודה על השיתוף
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה