יוצאת לדרך שוב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז אנחנו בדרך לאסותא שוב, נתייעץ עם הרופא האם כדאי להתחיל מחזור טיפול חדש החודש. האמת, אני מקווה שכן גם ככה מדובר בפרוטוקול הארוך אז זה יתן לי זמן לנוח עכשיו עד שאתחיל אני רק מקווה שזה יתאפשר ושאין לי ציסטות וכאלה.
    ובאופן כללי מעניין לשמוע האם ישנה סיבה נראית לעין מדוע זה לא הצליח.
13 תגובות
עמוד 1
  • שיהיה המון בהצלחה!!!!!
    מחזיקה לך

  • בהצלחה
  • תודה בנות, אמן ואעדכן
  • שיהיה המון בהצלחה ,הלוואי ותתחילי טיפול מהר ככל שאפשר
  • הייתי אצל הרופא (ד"ר אליצור הפעם היות ואני מטופלת ע"י הצוות אז זה אקראי) והוא עבר על התיק שלי .על פניו נראה כי מתוך 9 ביציות רק אחת הופרתה באופן טבעי והשתיים האחרות הופרו על התערבות מסקנה ראשונה שלהם היא שבפעם הבאה כולם יעברו ICSI כנראה שקשה להם להיות מופרות לבד צויין בתיק שזה משהו חריג ושהביציות קשות ועוד משהו, אכן מתאימות לאמא שלהן משחקות אותה קשות להשגה הבנות. בכל אופן קיבלתי פרוטוקול קצר ונתחיל אותו חודש הבאה אני חושבת שחשוב לנוח קצת אני עדיין אם סחרחורות . הגוף שלי מגיב מהר מאוד להורמונים עד כדי סכנה אז הוא רוצה לתת לי פחות הורמונים.

  • קודם כל מאחלת לך הרבה הצלחה בטיפול הקרוב!
    לפחות עלו על הבעיה ועכשיו יודעים מה לעשות.
    גם אני מגיבה מאוד מהר להורמונים ולכן התחלתי מ75
  • תודה רבה אני לאורך כל הדרך עוד מההזרעות קיבלתי גונל 225 זו הפעם הראשונה שיתנו לי 187.5 . מה שמעסיק אותי הוא שאם נותנים פחות הורמונים זה אומר פחות ביציות מן הסתם אבל אני מקווה שיהיה בסדר.
  • המון בהצלחה יקירתי ...
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • תודה רבה שיר
  • שיהיה בהצלחה!!!!
    יש חדשות טובות, לפחות זה פרוטוקול קצר...
    תנוחי, תאגרי כוחות ותתחזקי לטיפול הבא והמנצח!!!
    מחזיקות לך
  • כן לגמרי ,חששתי שזה יהיה הפרוטוקול הארוך אף על פי שקראתי שהוא נחשב למוצלח יותר. זה אומר שאני מחכה חודש נחלים קצת וננוח וחודש הבא ישר אתחיל את הטיפול.
    תודה נטלי ולכולכן מה זה מעריכה את התמיכה היום הבנתי ששקעתי לי יופי בדיכאון שקט אך מסוכן משהווסת הגיעה אתמול. ממש קשה לי לצאת מהמיטה אז זה עוזר במידת מה השיתוף כאן ולשמחתי מחר חוזרת לעבודה וזה יחזיר אותי למסלול אט אט.
  • שמחה לקרוא שהטיפול הפעם יהיה פרוטוקול קצר,לדעתי זה ממש טוב שאת נחה החודש ,את תראי שבטיפול הבא יהיו תוצאות מנצחות
  • בהצלחההה

    תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה