-
שלחתי גם לך נדחפת
-
איזה מהממת
-
אל תתחנפי עכשיו זה לא יעזור
-
חופשי כולן פה מהממות.....
-
קורינה חצופה תירגעי
את קונפה
-
חחחחחחחחחחחח
-
יאללה אנרגיות חיוביות!:)
הלן מותק, כתבתי לך מייל. משום מה לא קיבלתי את מה שכתבת לי...
-
מרגישה שפספסתי את כל האקשן בפורום!!!
לא נכנסתי כולה יומיים (סתם...)
-
טוב נכנסתי לפה במקרה והיתי חיב לגיב!
++++גל הוצאת לי פשוט את המילים מהפה+++++++
נושנוש אאני איתך בכל מה שרשמת פה!!!!!!!
לפני 4 חודשים היתי מאוד פעילה בפורום הזה....ואני מרגישה שבזמן האחרון לא בא לי להכנס לפורום הזה!!
בנות אני מאחלת באמת באמת לכולכן הריון קל ותקין~~~ אבל זה לא לענין לרשום פה באמת על כל מיני בדיקות שאתן עוברות ועל כל התהליך הזה...בעוד שיש פה מלא בנות שמנסות להכנס להריון ועוברות תהליך קשה..פה זה פורום תמיכה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני במקרה ראיתי פה כמה הודעות שממש הכעיסו אותי~ מישהי רשמה שהיא ממש עבנית היא רבה עם בעלההההההה~~אויי באמתתתתתתתתתתת??? תני לי לריב עם בעלי תשעה חודשיםםםםם בלי סוף!!!!!!!!!!!!!!!
כאילו איפה הבושה!!!!?!!!! אני נמצאת בטיפולי פוריות כרגע ואני רבה עם בעלי מההורמונים ומהזריקות שאני מקבלת~!!!!!!אז טיפת התחשבות באמת~~~~ כבר אני לא נכנסת לפורום הזה ולא יכולה לסבול את הקיטורים של נשים בהריון!!!!!! יש פה בנות בפורום הזה שמנסות להכנס יותר מ3 שנים והם מתות אפילו לילד אחת! ואין להם את זה!!!!!
ושרון תתביישי לך!!! איך את מסוגלת להגיד את המילה קנאה??????! ממש תת רמה!
וקורין אני באמת חושבת שאת יצאת בצורה תוקפנית ולהזכירך גם את רשמת פה הודעות ושירשורים לא במקום על הבדיקות שלך!!!
גל אני איתך בכל מילה אני מזדהה איתך~~ ואני בטוחה שבקורב מאוד זה יגיע לך! המתנה הנפלאה הזאת. אני חושבת שאת בחורה מאוד חזקה..
-
כבר אין לי ממש מה להגיב..
אם פוגע באמת ויכול להיות שזה באמת לא המקום..
מבחינתי גם מישהי ששיתפה בסקירה / שקיפות כמוני
ומישהי שמתלוננת על הבדיקות זה SAME SAME
מדובר פה על הריון
ומי שזה פוגע בה בעקיפין
אולי היא צודקת וזה לא המקום לרשום את זה...
זה בכל זאת פורום של מנסים להכנס להריון
בכל מקרה,
שיהיה לכל אחת מכן המון בהצלחה, באם היא בהריון ובאם היא
מנסה להקלט.
היה לי מאוד נעים להיות כאן איתכן.
-
בנות יקרות,
תקשיבו,
באמת שזה מעלה לי כבר את הסעיף כל ההטחות וההאשמות האלה...ובמיוחד התייפיפות הנפש..
1. מתנצלת על כל מי שחושבת שפניתי אליה בתוקפנות - לא התכוונתי! בסה"כ ניסיתי לגבות את גליה על מה שהיא אמרה...
2. עברתי על הבדיקות שעשיתי ועל התאריכים מעולם אבל מעולם לא פירסמתי פה שיש לי בדיקה מסויימת שאני צריכה לעבור!!!
יחד עם זאת אחת מהבנות (האהובות עליי!) רשמה לי ביום הבדיקה שרשור שיהיה לי המון בהצלחה ושאעדכן - חימם את ליבי מאוד ולאחר שכמעט כולכן!!!! מדגישה כמעט כולכן!!! רשמתן לי בהצלחה ושאעדכן אז כשחזרתי עידכנתי...
בנות בואו נפסיק עם ההתייפיפות נפש של כל אחת ואחת בדיוק כמו שהלן כתבה!!!
שוב, מתנצלת אם מישהי נפגעה מאחת ההודעות שלי לא התכוונתי להיות תוקפנית כלפיי אף אחת!
אבל מפה ועד להאשים אותי במשהו שלא היה!!
תירגעו!!!
בסך הכל תמכתי בשרשור של גליה שלדעתי הפורום כבר לא פורום תמיכה...
וטליה אם כבר פתחת את הפה...אני יכולה להגיב לך בדיוק את אותו דבר...
זהו פורום תמיכה למנסות להיכנס להריון...
אם את נמצאת בתהליך פוריות - המון בהצלחה ובאהבה מכל ה
-
שירנייייייי
מהממת אחת!!!
אני אשמח שנשמור על קשר..
אם יש לך פייסבוק...
המון המון בהצלחה מאמי!!
הריון קל תקין ובריא..
-
קורין אני דיברתי פה על מישהי בהריון שפתחה שירשור שהיא רבה עם בעלה והיא עצבנית ועוד כמה קיטורים! זה באמת לא היה במקום
אני לא רשמתי את זה על מישהי שמנסה להיקלט להריון!!(מן הסתם שהיא תריב עם בעלה) לא הבנת אותי נכון.
אני באמת לא באה בתלונות כלפי אף אחת!
אני פשוט במצב של גל( מנסה כבר שנה)
ואני יכולה להבין אותה...יש פה בנות שניקלטו אחרי 3 4 5 חודשים אני שמחה בשמחתן!
ובאמת מאלת להן הריון קל ותקין!
אבל אף אחד לא יכול להבין את אלה שמנסות מלא זמן ובחיים גם לא תבינו כמה זה קשה ואיזה יאוש וסבל אנחנו עוברות כדי להגיע להריון המיוחל הזה אילו קשיים אנחנו עוברות(במיוחד אלה שבטיפולי פוריות) זאת תקופה ממש רגישה אצל חלק מהבנות כאן ויש פה מלא הודעות שהן שוברות תלב...וגם לי כמה פעמים נשבר פה הלב ואפילו בכיתי.
כך שבמקום למצוא פה תתמיכה שאנחנו צריכות אנחנו רואות הודעות לא במקום של מישהי בהריון שכותבת שהיא רבה עם בעלה והיא עצבנית ומיואשת! טיפת רגישות! זה פורום תמיכה הדדית למי שמנסה וכן קורין אני אני באה מהמקום הזה שבעזרת השם התחולל נס ואני אזכה להיות בהריון מטבעי. ולא מהטיפולים עצמן.
מאחלת לכל מי שבהריון שתיהיה לה לידה קלה!בעזרת השם
ומי שמנסה!!!! שתיקלט בקרוב מאוד!
-
טליה את החיים שלי את יודעת את זה נכון?!
-
על זה בדיוק דיברתי טליה..
כל מה שרשמת אני כתבתי פה בשרשור!!
התוקפנות היחידה שלי הייתה כלפי רודנה שרשמה דברים שאני לא יכולה להבין איך היא העלתה על דעתה...
אני כעסתי על ההתרברבות שהיא מסירה את חתימתה מהודעות מסויימות (אחותי תסירי כבר מכולן מה זה משנה התוכן...) וכעסתי על שהיא רשמה לגליה את התגובה הספציפית הראשונה...ועוד יותר כעסתי שמה שהיא הבינה מזה זה שאנחנו מאחלות לה הפלה...( נו , לא צריכה טיפול?!)
חחחחחחחחחחחחחחח
הבעיה היא שהבנות קוראות חלק מההודעות ולא מבינות מה באמת אחרות כותבות ועם זה יש לי בעיה...
כי כל מי שתמכה בגליה יצאה עליי...
ולהזכירכן...אני תמכתי גם!!!
אני חושבת בדיוק כמוך וזה גם מה שרשמתי...
את פשוט הוספת שאני רשמתי פה הודעות על בדיקות ונשואים אחרים ואני ממש לא!
אני איתך בכל מילה שכתבת ואת זה הרבה בנות פה לא הבינו ויצאו עליי!!
נשמתי אני מאחלת לך המון בהצלחה ואני אשמח שתפתחי שרשור על שאת בהריון עם טיפול או בלי טיפול העיקר שתחווי זאת!!!
ואני בטוחה שאת תחווי!!!
אני נשארת בפורום לתמוך בבנות אחרות ולא חלילה לעשות להן רע עם ההריון שלי - לזה יש פורום מתאים אחר..
-
נושנוש אני כל כך אוהבת אותך!!!!!!!!
אפחד לא יכול להבין מה אנחנו עוברות.......רק אנחנו מבינות אחת תשניה.....

-
נטלי,
את גם לא הבנת...
יואו מה יש לי אני לא מתבטאת בסדר?!
לא אמרתי שאם את בטיפולי פוריות אז לא להיות בפורום הזה...
אבל טליה הגיבה בהודעה שלה שהיא נמצאת גם בפורום פוריות ושמי שלא מבינה מה עובר עליכן להיכנס לשם ולקרוא...
הניסוח היה כאילו "מסלקים" מהפורום את מי שבהריון וזו לא הכוונה....כמו שזו לא הכוונה למי שעוברת טיפולי פוריות...
אני תמיד הגבתי לכן שיהיה המון בהצלחה ותמיד נתתי את דעתי ואת תמיכתי אבל מפה ועד לרשום שאני לא בסדר ולא מבינה מה עובר עליכן, או שאני מספרת על הבדיקות שאני עושה?! זה מה שטליה רשמה ועל זה כעסתי כי זה מעולם לא היה ולא נברא..
אני לא מצליחה ולא רוצה לתאר לעצמי את מה שאתן עוברות ולכן גם כעסתי והתבטאתי "בתוקפניות" כלפיי רודנה - פשוט רתחתי על המילים שהיא כתבה שם לגל!
ועל כך כבר התנצלתי...
-
קורין! לא היתה לי כוונה רעה....
באמת שלא.
אני מאחלת ללך הריון קל ותקין!!!!באמת מכל הלב...
-
בכל מקרה
נטלי וטליה ..
אם שתיכן הבנתן אותי לא נכון-
מתנצלת!
-
קורין מאמי להגיד:
וטליה אם כבר פתחת את הפה...אני יכולה להגיב לך בדיוק את אותו דבר...
זהו פורום תמיכה למנסות להיכנס להריון...
אם את נמצאת בתהליך פוריות - המון בהצלחה ובאהבה מכל ה
-
מה???????
אף אחת לא רשמה לכן..
כמה פעמים הלן פתחה הודעות ושאלה מה קורה איתכן ולאן נעלמתן ומה חדש....
זה לא נכון מאמי...
אבל עזבי...
עדיין אחרי התנצלות אנחנו ממשיכות ..
לגמרי מיותר.
-
בננות שלי זו פעם אחרונה שאני כותבת בשרשור העצוב והמרגיז הזה !!
נראה כי אתן לא מבינות אחת את השניה, כל אחת מוציאה דברים מהקשרן ובגלל זה נוצר מצב שאחת מתנפלת על השניה !
אני לא רואה משהו פסול במה שקורין עשתה ,להיפך הוא היא סך הכל התקוממה על כל מיני שרשורים שהם נוסח " ריב עם הבעל " כפי שטליה רשמה.
אני קצת מתקשה להבין למה השרשור הזה הפך להיות מסכת התנפלויות אחת על השניה בעוד זה היה צריך להיות שרשור שסך הכל בא להעביר את תחושותיה של גלית ועובדה שגם אליה הצטרפו בנות רבות וגם אלה שבהריון תמכו.
אני מבינה כל אחת ואחת מכן כי אני מנסה לראות את הדברים מזוויות שונות אך כל אחת מכן לוקחת ומוציאה את הדברים מהקשרן בזאת אתן פוגעות אחת בשניה כאשר הינכן מתכוונות לאותו הדבר בדיוק.
צר לי שכך התגלגל השרשור, יש פה כרגע בנות שפגועות שלא בצדק !
אני מציעה שוב לרדת מהנושא, שכל אחת תעשה את החשבון נפש שלה ושתבין מה היא צריכה או לא צריכה לעשות להבא וכיצד היא מכבדת את הפורום הזה ואת תחושותיהן של הבנות פה.
אני מבינה את התחושות הקשות של כל אחת ואחת מכן ומאחלת לכולכן הרבה הצלחה
הלן
-
נושנוש אני איתך בכל מילה ומילה..
אני בטוחה שלקורין לא היתה כוונה רעה או שלא הבנו אחת תשניה..
אבל יש כאן דברים אמיתים ונכונים שאמרת...אנחנו באנו מהפורום הזה הינו כאן כל כך הרבה תמכנו...שתפנו....שפכנו תלב...עודדנו אחת תשניה...
ואני באמת מרגישה כבר לא שייכת לפורום הזה..זאת הסיבה שאני כבר לא נכנסת לפה..
לאף אחת מהותיקות לא היה אכפת מה אנחנו עוברות ולא שאלה אפילו מה נייהיה...כלום!
וזה עצוב..
אני בטוחה שבקרוב מאוד תזכי לפרי בטן.! כמה שאת מדהימה אוהבתותךך

-
נטלי אני הכי לא מסכימה איתך בעולם !
פעמים רבות התעניינתי ושאלתי עליכן וגם לא פעם נכנסתי לפורום שלכן וקראתי
התעניינתי גם לגביך גם לגבי טליה גם לגבי KD
אבל בדיוק כמו שאני מבינה שאני לא אמורה לפתוח שרשורים פה
אני מרגישה שאין לי מקום להגיב שם, וזה לא כי אני לא חווה את הכאב שלכן או לא אכפת לי.
נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
-
תחפשי הודעה אחת ששאלו מה איתנו ואם תמצאי אני יוריד בפנייך את הכובע...
אבל חבל על המאמץ לחפש כי א-ף א-ח-ת לא שאלה ולא פתחה ולא כלום.... וחבל!!
-
הלן הפעם היחידה ששאלת מה איתי כי במקרה ראית שאני מגיבה לאחת ההודעות שנכתבו כאן...
ואם את נכנסת לפורום טיפולים ואת רואה הודעה שפתחנו ואת רואה שאנחנו זקוקות לתמיכה, זה ממש לא יהרוג אותך להגיב ואף אחת לא חושבת שזה לא במקום אם תגיבי.
כמו שאנחנו הענקנו לכל אחת ואחת כאן תמיכה והמשכנו לתת כאן תמיכה גם אחרי שעברנו לפורום טיפולים אז אותו דבר יכולתן לעשות אם באמת ראיתן הודעות שכתבנו אבל אף אחת לא טרחה לעשות את זה חוץ מ reas שתמיד אבל תמיד מגיבה ותומכת ואפילו פותחת הודעות תמיכה בשבילנו...
די, אין לי כבר כוח להגיב יותר כי זה לא יגמר, סגרו נושא וזהו!!!!!!!
-
נטלי אני לא מרגישה צורך להוכיח משהו למישהי, אני עושה את הדברים מהלב
וזה מה שלפחות נראה לי חשוב.
אני רק יכולה להגיד לך שצר לי על התחושות שלכן, בזה אני מרגישה שאני מסיימת את תגובתי לשרשור, התכוונתי לעשות זאת לפני כן אבל הרגשתי צורך להגיב להודעות שלך.
-
זה לא עניין של להוכיח...
באמת שלא...
זה על האכפתיות כמו שנטלי אמרה אם תסתכלי אחורה בהודעות תראי כמה תמכנו אחת בשניה וכמה היה אכפת לנו.....והודעה אחת לא קיבלתי מאף אחת...איך אני מרגישה ומה קורה..
אבל זה כבר לא נושא לויכוח באמת שאין לי כוח לשירשור הזה
והלן שיהיה לך הרייון קל ותקין ולידה קלה בעזרת השם!
-
אני רק יכולה לסכם ולומר שטבע הדברים של אדם הוא לזכור את הדברים הרעים שקרו ולא את הטובים !
אני חושבת שהגיע הזמן לסיים עם השרשור הוא פוגע בכולן!
-
טוב,
חחחחחחחחחחחח
עשיתי סקר... כי באמת רציתי לעמוד מאחורי המילים שלי... הלן,בסליחה אם בך אני משתמשת אבל את באמת היחידה שמאז שגילית שאת בהריון תמיד דאגת לשאול..
ככה:
"נשואה באהבה ...מה קורה? מה חדש?" 20.12
"אורית וגל מה קורה?" 3.12
"ענתי,מה קורה איתך?" 1.12
|ליאל יש עדכון בשבילינו?" 29.11
"נו...חני.......?????מה קורה?" 27.11
"נטע 2809 מה נשמע" 31.10
"קורינצוק" 23.10
"אז מה נשמע בנות?מה חדש?" 6.10
"יולי 2001 מה קורה?" 5.10
אלו ההודעות שהלן פרסמה שנוגעים לבנות אחרות מהרגע שגילתה שהיא בהריון...
אז נכון לא כולן מופיעות... אבל אם יש מישהי שהכי התעניינה והכי אכפת לה זו הלן!!!
מי שגם הציעה לארגן פגישה וניסתה ורשמה על הפייסבק זו הלן...
כמו שכבר כתבתי וכמו שהלן כתבה שכל אחת תפסיק עם ההתייפיפות ותעשה את החשבון נפש שלה עם עצמה...
הגענו לסופ"ש אוטוטו...
שבת שלום לכן.
-
יש שרשור נוסף שהלן כתבה לטליה בתאריך: 15.9
-
הלן,
מה לעשות, לבוא ולהגיד שטבע האדם לזכור דברים רעים ולא את הטובים זה כי שאין דברים טובים לזכור...
וקורין הביאה את ההוכחה הכי טובה!
הודעה אחת לא הייתה מכוונת אלינו...
תמשיכו לגבות אחת את השניה...
די אני הולכת לבקש מאחת ממנהלות הפורום לסגור את השירשור הזה כי הוא באמת עבר כל גבול.
לפעמים שתיקה שווה זהב ואף אחת פה לא סותמת את הפה ועוצרת את העניין!!!!!!!!
אז אני אהיה קצת בוגרת ואפסיק פשוט להגיב...
שיהיה לכולכן רק טוב....
-
נטלושקה וטליונת היקרות!!!
אני אתעלם מהשרשור ההתחלתי, לא חלילה כי לא אכפת לי מהנאמר בו, אלא פשוט כי אני חושבת שכבר סיכמתי את הנושא מבחינתי, הבנתי, הפנמתי, אגלה יותר רגישות, התנצלתי- ואני ממשיכה הלאה.
אתייחס רק לדברים שכתבתן, שברור לי שנכתבו מתוך כאב ולא חלילה מתוך רוע, אני אדבר בשמי, אבל נראה לי שזה מייצג גם בנות אחרות שנמצאות פה עוד מהתקופה שלכן- מאוד מאוד איכפת לי מכן, אני קוראת את ההודעות שלכן בפורום השכן ומחכה בשקט לקרוא בשורות משמחות מכן, שבעזרת השם יגיעו בקרוב.
התחושה שלי היתה שכשאתן רושמות שם, הדברים מכוונים אל הבנות מהפורום, שעוברות דברים דומים לכן, בגלל זה לא רציתי להידחף. אבל כמו שאמרתי פה, חברות צריכות לתמוך בכל מצב, גם אם הן לא מבינות מה בדיוק עובר עליכן, ואם בגלל שלא הגבתי יש לכן תחושה שלא אכפת לי, אני ממש ממש מתנצלת, לא זו הכוונה... אתן מקסימות, נכנסות לפה, מעודדות בנות שמנסות, ומגיע לכן עידוד, חיבוק ותמיכה בחזרה.

מאוד מאוד אכפת לי (נראה לי שלכולנו) מכן, אתן חלק בלתי נפרד מהפורום הזה, ותמיד ארצה לדעת מה עובר עליכן. אעשה מאמץ לתקן, מקווה שתסלחו.
אז שוב, סליחה, מאוד אוהבת אתכן, מקווה ממש שתבואו למפגש ביום שישי.

-
יפעתוש תודה מאמי!!!!!!
את פשוט מקסימה.....
-
נטלי צר לי להגיד לך אבל התעניינות של בן אדם זה לא אומר בהכרח לבוא ולפתוח שרשור על שמך, לי היה זכור שאני התעניינתי, אז כן יכול להיות שזה היה תוך כדי הודעה....האם זו אינה התעניינות ??
להיכנס לפורום שלכן לקרוא מה קורה אצליכן כנראה גם אינה התעניינית
אין חשיבות למי פתחתי שרשור ולמי לא
אני עשיתי דברים מהלב ואין לי צורך להוכיח לאף אחד כלום !!!
אני כבר מזמן התכוונתי להפסיק להגיב לשרשור אבל צורת ההודעה האחרונה שלך ממש מעליבה ואני מרגישה צורך להגיב כי אני מרגישה חוסר צדק בדברייך !
אני לא מודדת את התמיכה שלכן לפי כמות השרשורים או התגובות שלכן !!
ובאותה מידה יכולה להגיד לכן שאם אכפת לכן ממני אז גם הייתן מתעניינות לשלומי וזה ממש לא קשור להריון !!
אז די לפגוע אחת בשניה, לפרש או לא לפרש דברים ....חלאס ! ואם את טוענת שאנחנו לא יכולות לעצור שימי לב שגם את לא !! את פגועה ?! גם אני?!
די מספיק ! כל אחת בטוחה בצדקתה שכך ישאר אבל חלאס לפגוע אחר בשניה
הלן
-
בנות מקסימות,
אני קוראת כאן כל אחת ואחת מההודעות ואני מרגישה איך הכאב צף פה...
אני אמרתי שאני לא אגיב יותר בפורום, אבל אני פשוט לא מסוגלת.
לא חשבתי שזה יגיע למצב כזה, אבל אולי איכשהו זה טוב, כי ככה כל אחת אומרת את מה שהיא מרגישה, למרות שזה נלקח פה למחוזות רחוקים ומנוכרים מידי...
כל מה שרציתי בסך הכל להגיד, זה שתהיה הבנה למה רושמים כאן. בשביל זה יש כמה סוגים של פורומים. אני יכולה להגיד לטליה ונטלי המקסימות, שאני אפילו לא נכנסת לפורומים אחרים, והסיבה הפשוטה היא, שבפורום של הבנות שכבר בהיריון, אני לא מסוגלת לקרוא, כי אף פעם לא הייתי שם, ולא נכנסת לפורום פוריות, כי אני מאוד מפחדת ממה שזה יעשה לי לקרוא את מה שרושמים שם... אני לא רוצה להכניס את עצמי ללחץ יותר גדול ופחדים יותר גדולים ממה שאני נמצאת כרגע.. אני מנסה לשמור על שפיות כל עוד אני מנסה באופן טבעי להיקלט... ואני ראיתי שכבר נעלמתן מפה, ונכון, לא רשמתי לכן הודעה, ויכול להיות שטעיתי...
אני רוצה שתדעו שכל אחת ואחת כאן מדהימה בפני עצמה, ואני בטוחה שכל אחת יש לה סיפור מאחוריה, ולכן אתן נמצאות כאן.
הלן וקורין, הן בחורות שעשויות מחומר שעדיין לא יצא לי להכיר. מהיום שנכנסתי לכאן לראשונה, גיליתי בהן את התמיכה והחום שכ"כ ציפיתי לקבל. אני מרגישה שזה לא הוגן לבוא ולהגיד עליהן דברים שנאמרו כאן, כי בסך הכל הן הגנו על מה שאני רשמתי בתחילה. וכל הדברים שנרשמו בהמשך פשוט יצאו מכלל פרופורציה. הן הגנו עליי כמו כל אחת שהגיבה כאן בשרשור הזה.
אני עדיין עומדת מאחוריי דבריי. אני עדיין חושבת שלכל דבר יש את המקום שלו. הפגיעות שהיו כאן, גם האישיות כלפיי, וגם לבנות האחרות, גורמות לי לחשוב, לאן הגענו??? מה אנחנו בסה"כ צריכות?? שכחנו את המטרה שלשמה נכנסנו לראשונה לפורום כאן.
אני מבקשת מכולכן, די, מספיק עם כל מה שקרה כאן, כל אחת פגועה, גם אני, פשוט די. להמשיך הלאה.
-
יפעת את מקסימה

אני איתך בכל מה שאת רושמת נטלי
כי הודעה או התעניינות לא תזיק אף פעם אני בטוחה בכך
כמה שהודעה קטנה יכולה לחמם את הלב
כמו שאני נטלי ועוד מלא בנות תמכנו בכן כשהיה צריך
אבל שוב זה לא נושא לויכוח זאת עובדה
שיהיה לכן המשך יום טוב
-
תגידו - משעמם לכן?
כל אחת פה כותבת לי הודעה של מטר שבכלל לא בא לקרא, נתפסת על מילה שהשניה זרקה, מה קרה לכן?
בואו בואו - תתחילו כולכן להרגיע ומהר!
אני מכניסה את כולכן לכיס הקטן שלי, אני מנסה הכי הרבה פה, העברתי כמה "מחזורים" של בנות שעברו פה, ואני רוצה להגיד לכן שכל אחת שנכנסה להריון עזבה את הפורום בכלל או לפורום השני, ונשארה פה עדיין לתמוך במי שהיתה צריכה, כי זה בעצם מהות של "חברות" כפי שחלק מכן ציינתן.
אז חברות במקומות כאלה זה לא להגיב על הודעות מפגרות ובכלל לא להתכוון, כי כולכן יכולות להסתתר מאחורי המילים ובכלל לקשקש, חברות בפורום זה להצליח להילקט ועדיין להישאר ולתמוך באלו שלא נקלטו!
בקיצור - אני מזמן לא נכנסת לפה כי פשוט לא מעניין!! הרוב בוכות לי שהן מנסות חצי שנה או פחות, בואו תנסו להיקלט שנה +9 חודשים ואז נדבר, סבבה???
-
סושי,
אני לא חושבת שהבנת את מהות השרשור הזה..
מדובר כאן על הודעות לא קשורות לפורום שמפורסמות באופן שיטתי כאן...
אף אחת לא מדברת על תחרות מי מנסה וכמה...
זה משנה כמה זמן לא מצליחים?? כל אחת מתוסכלת מזה ומפחדת להיכנס לעוד תקופה ללא הצלחה, ולהיות כאן זה לקבל תמיכה על חוסר הצלחה, ולא לתמוך במישהי שכבר בהיריון שלישי או רביעי, ומוטרדת מההורמונים שלה, ועל זה מהות השרשור!!! יש מקומות אחרים לרשום דברים כאלה!!!
אף אחת לא מנסה להתחרות איתך מאמי, אין פרס למקום הראשון!!!
-
נראה לי שהבנתי נכון.
הכוונה לאלו שנכנסו להריון אחרי שעה שנרשמו לפורום ועדיין בוכות...
הכוונה שיש פה בנות שצריכות תמיכה אמיתית ופשוט נושרות מהפורום כי אין מי שיקשיב ויגיב.
הכוונה לאלו שבשעה טובה נקלטו והן חושבות שהאחרות באמת רוצות לקרא כמה מדהימה הסקירה וכמה הערכים, וכו'.
הכוונה למשתמשות החדשות שלא מתקבלות בחיבוק ע"י כולן כולל כולן! וזוכות ל-2 תגובות בקושי, ופשוט לא נכנסות שוב...
הכוונה לאלו שמפרסמות הודעה אבל לא אכפת להן מה יענו ומה המנוסות יותר ימליצו, העיקר לצבור הרבה הרבה הודעות כדי להיות משתמשת בכירה.
בקיצור, כמה שזה עצוב הפורום הזה לא מה שהיה פעם, ואני פה הרבה זמן תאמינו לי.
ובנוסף אין פה מנהלת פורום אמיתית להמליץ ולתת כתף תומכת כשצריך.
-
די בנות, זה ממש מוגזם...
אני מבינה את הדעות של כולכן, כי הייתי בכל המצבים...
אבל קחו בחשבון שאין מה לעשות... זהו פורום בטינטרנט! אין ברירה... אי אפשר לסלק אף אחת , אפשר לא לקרוא ולא להגיב אם לא מתחשק. לכל אחת מותר להשתתף ולהביע את דעתה.
שיהיה בהצלחה לכולן!
אני נאלצת לנעול את השרשור לא כי אני לא רוצה שתביעו את עצמכן, להיפך... הביעו את עצמכן אך לא בצורה פוגענית אחת כלפי השנייה.
תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
VIL