היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הלוואי שזהו תהיה הבשורה הטובה לשנה החדשה ,תפתחי לכולנו כאן את המזל שיר ,מאחלת לך המון איחולי הצלחה
אמן אמן אמן!!!!!!!!!!!!! מחזיקה לך המון בהצלחה!
מישהי לא יודעת לספורררר.... עוד 4 ימים!!!! אמן אמן אמן!!! שתהיה בטא מהמממממממת!!!!!!!!!
חחחחחחח קרן נראה לי שזאת את שלא יודעת לספור...
ב ה צ ל ח ה מאמי... מחזיקה לך הלוואי בזכות הנרות שהדלקנו היום שיקרה הדבר שאת מצפה לו מכול ואל תשכחי לעדכן
אמן אמן, בהצלחה!!!!
חחחחח נטאלי יא הורסת אחת... ספרת אחרי... האמת שלא ספרתי אחד אחד אלא את השורה לאורך השורה לרוחב והכפלתי.... חחחחח אמרתי לך שיצאו לי קרניים כבר, מתכוונת לזה!!! חחח
צמחו לי שני חג׳קונים כואבים בדיוק בצידי המצח (באזור הקרניים, חחחח) " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
חחחחח גם אני ספרתי ככה!!
שיר מאמי
עכשיו זה פחות יום
המון המון בהצלחה בטא שמנה ויפה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ההצלחה מתחילה באמונה ! בה-צ-ל-ח-ה אורטל
עוד 3 ימים !!!!! (בלי היום).... הלוווואי!!!!!!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שיר הרגת אותי! 247! אהבתי!!! מאחלת לך שעם כל ה247 אצבעות של נושנוש תבשרי לנו על בטאאאאא יפההההה
יאלה עוד 4 ימים..........................הספירה לאחור החלה.....
וואי וואי עוד בסוף יחשבו שיש לי 24.7 ידיים אם יש לי 247 אצבעות....
לגבי התגובה האחרונה שלך.... לא נסחפת קצת?! מה נראה לך שאספור שוב?! הפעם אנחש ואומר שהלוואי תהיה הבטא ביום א׳ 308 כמו מס האצבעות שלך.... חחח חחחח " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."