-
מאמי איפה את גרה??
אולי אני אבוא לעזור לך להוציא אותן? )
-
מאמי אין מי שיעזור לך?? אימא אחות חברה....??
בקשר ליציאות מהבית זה נשמע ממש קשה לצאת עם שתיי תינוקות לבד...אם אחת אני מסתבכת...
תשלי בנות שיש להן תאומים פה הן בטוח ידעו לענות לך...
בכל מקרה שולחת לך מיליון
-
מאמי אם את צריכה עזרה אז בכיףףף
לבנתיים שולחת מלאאאא
-
-
תודה בנות
אין לי זמן לכלום אני לא מספיקה כלום אני לא רואה את הרחוב.כל היום רצה בין הבנות להספקים בבית. משתדלת לא להגיע להרי כביסה אבל בחיים לא מצליחה לגמור אותה.
הבית קטן (יחידת דיור) אז אני משתדלת שלא יהיה בלאגן ושהוא יהיה כל היום מסודר כי כזה מקום קטן מתבאלגן ברגע וניהיה חושך בעיניים.
אין לי כחחחחחחחחחחחחחחח
-
אני ממליצה לך עם כמה שזה קשה לעשות יום אחד פסק זמן מהכל
לא מעניינת הכביסה
לא מעניין הבית
לא מבשלת
לא מנקה
פשוט סטופ לחיים
יום של שקט רק את והבנות
את חייבת את זה לעצמך ואת גם תראי איך יום אחרי תקומי מאוששת ורגועה.
איפה כל בני המשפחה שלכם? יש מישהו קרוב שיכול לעזור?
-
אי אפשר לקחת פסק זמן עם הבנות כי אז אין שניה כמעט לינשום.
ואני משתדלת את הבישול אני די מורידה כי זה הדבר שהכי קשה לי. אז או שבעלי מבשל או שהוא קונה.
והמשפחה אני נוחתת אצל אמא שלי פעמיים בשבוע מהבוקר עד הלילה והיא עוזרת לי. אבל שאר הימים קשה
-
מה זה אי אפשר לעשות סטופ?
אי אפשר יום אחד בלי כביסות וסידור הבית?
האם העולם יתמוטט?
האם שירותי הרווחה יבואו אליך?
סורי אני לא מסכימה עם זה - אמהות, נשות חיל, אבל לפני הכל בנות אדם
-
אםהבית אפשר לקחת יום אחד הפסקה. אפילו שאח"כ זה חוזר בגדול כי מצטבר
ואת זה אני עושה כשאני מרגישה שאין ךי כח.
אבל אין מצב להכנס למיטה עם ספר ולהירגע שעה כי הם מעסיקות אותי כל היום.
חוץ מהבית.
-
-
אין מצב שאמא/חברה/אחות/בת דודה או מה שלא יהיה יבואו ליום אחד בשבוע לעזור לך? מישהו יכול לעזור לך בדברים הטכנים של הבית ואז את פנויה רק לבנות או ההיפך...זו לא בושה לבקש עזרה לפעמים,אנו חייבות את זה
-
גם אני מתניידת עם עגלת תיאומים- העגלות האלו אמורות להיכנס אפילו למעלית, נכון שצריך לתמרן- אבל אין מה לעשות- רק תבדקי כשאת נכנסת למקומות צרים שהידיים של הבנות בתוך העגלה, כדי שלא תקבלנה מכה או שפשוף. אמא שלי באה עם אחי פעם בשבועיים (לפחות) לחמשוש, כדי לעזור לי, בערבים אני נעזרתי בהורים של בעלי, עכשיו כשחמי נפטר חמותי עוזרת לנו בלעדיו בערבים כדי שנוכל לנשום. היא עוזרת לנו להאכיל אותם וגם מכינה לנו הרבה פעמים ארוחות ערב. את חייבת לבקש עזרה- אחרת תתמוטטי.
אני חושבת שאת צריכה לבוא בגישה חיובית יותר. האמיני לי שגם לי קשה להתנייד עם שני תינוקות, אמנם לא תיאומים- אבל עשרה וחצי חודשים זה מספיק צמוד כדי להבין אמא לתיאומים. אין מה לעשות- גם לארגן תיק לטיול זה סיפור וסיפור עוד יותר גדול כשמדובר בשני תינוקות, אבל אם תהפכי את זה לחלק מסדר היום זה יילך לך יותר מהר ממה שאת כרגע מסוגלת לו. זה בסדר שלוקח יותר זמן להתארגן וזה בסדר לא תמיד לעמוד בלוח הזמנים- יש לך סיבה טובה מספיק שדברים כאלו יקרו. בגיל של הבנות שלך את כבר יכולה לנסות לסדר להן שעות שינה משותפות(פחות או יותר) וכשהן תישנה תוכלי לנצל את הזמן הזה לכל מה שלמעלה בסדרי העדיפויות.
הבית שלי לא בית מרקחת, אמנם אני משתדלת לעשות את הדברים החשובים- אבל יש דברים כמו ניקוי חלונות שדחיתי כבר זמן רב ועוד...
תנסי לעשות לעצמך סדר יום קבוע, כך אני עושה וזה מאוד מקל על ההשתלטות שלי על חובות החיים בנוסף לגידול התינוקות וההיריון שלצידו.
אני מאחלת לך התמודדות נעימה מעתה והלאה- ומחזקת אותך מפה!!!
-
סרט.......
אולי ביום הזה שאת אצל אמא שלך מהבוקר עד הלילה תצאי קצת? אפילו אם היציאה היא לסידורים יש בזה משהו מאוד מאוורר. או לחילופין תחזרי הביתה תשאירי אותן שם ותלכי לנוח בבית?
ילד יפה של אמא
עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
-
מאיפה את...???
-
אני בני ברק
ואני משתדלת שסדר היום שלהם יהיה חופף. הם אוכלות באותה שעה אבל לגבי השינה במשך היום אין שליטה על זה אני לא יכולה להכריח לישון ואז יוצא לי הרבה פעמים שהם לא ישנות ביחד אלא אחת אחרי השניה.
ואני מאוד משתדלת שייה לי סדר יום ואני גמישה איתו ואם פיספסתי אז לא נורא אנ י נעושה לעצמי הנחות ואני יודעת שמותר לי.\
זזה פשוט ה יה היום יום קשה והכל התפרץ לי. כבר יומים שמירי לא כרגועה. רק על הידיים ושישחקו איתה.
וגם בעלי יש לו עומס עבודה אז הוא השבוע כמעט לא בבית ואני לבד המון שעות לכן התפרץ הכל.
-
תחזיקי מעמד.. לא קל עם תאומים...
-
מאמי תחזיקי מעמד
-