בנות בבקשה בואו נעשה סדר!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בתור אחת שהיתה איתכם לתקופה מסוימת ולפעמים מציצה לראות מה איתכם , בתור אחת שמנסה כבר הרבה זמן להכנס להריון ומצד שני יש לי כבר ילדה בבית (שגם אצלה לקח לי הרבה זמן להיכנס להריון) אומר לכם ..
    1. גליה צודקת הבנות שמנסות להיכנס להריון חוששות במידה מסוימת לפרסם כאן את תחושותיהם ויש כאלה שזה אף מכאיב להן.
    2. הבנות שבהריון משתפות את חברותיהן= בנות הפורום הזה.וזה גם בסדר והגיוני.

הענין הוא שצריך למצוא את המינון. מצד אחד כללללללל תכלית הפורום זה "מנסים להיכנס להריון" ברוך ה' הרבה בנות נקלטו יותר נכון הרבה חברות נקלטו וזה נחמד שהם משתפות וזה כיף. רק שימו לב להערה הכ"כ נכונה של גליה אפשר לשתף רק אל תגזימו-- אם תסתכלו על השירשורים בתקופה האחרונה לבנות שמנסותתתתתתת אין כ"כ פה. כל מי שמנסה שמחה בשביל זו שנקלטה מה שמפריע שהפורום לא עושה את העבודה שלו..
    ועוד נקודה קורין -- מקסימה באמת תמיד תומכת וניסתה לעזור עם המקווה.. אשריה! אני בתור חרדית הבנתי את כוונתה בגלל שנתקלתי אישית בכתמים שחשבתי שטמאים אבל הרב (והוא ענק בתחום הזה) אמר שזה כשר. ולזה היא התכוונה , אנחנו לא תמיד יודעות לפסוק לעצמינו והיא בעצמה אמרה שהרבנית התירה לה ולא שהיא החליטה לבד.הענין הוא שצריך לשאול רב ומה שהרב אומר זה מה שעושים ,הרבנים יודעים מה שהם אומרים לפעמים עדיף שכתם שהוא ספק להתיר אם זו בחורה חילוניה שמתחילה פעם ראשונה. בגלל זה יש לנו רבנים שאומרים לנו כן או לא. ושרון גם אותך אני מבינה לך הרב לא התיר מאחר ועדין הכתמים היו טמאים לחלוטין וזה איסור. אבל ברוך ה' יש היום לזה פתרונות כמו זריקה שמתזמנת את הביוץ וכו' ...
    בקיצור בואו נכבד אחת את השניה וננסה להיכנס לנעליה (ולא משנה מאיזה צד ) והלוואי שכולנו אלו שעוד מחכות נזכה לנס כמו בימים ההם בזמן הזה..
4 תגובות
עמוד 1
  • אוי כמה שאני מסכימה איתך ברוב הדברים

• כל מה שכתבת הוא נכון.

הייתי מצפה שתהיה יותר רגישות כלפי הבנות שמנסות להכנס להריון. אני יודעת כמה קשה הלחץ החברתי וכמה זקוקים לתמיכה והזדהות.
    נכנסתי לפורום בגלל התמיכה והעידוד של הבנות פה. היה כייף לקרוא ולשאול שאלות. בזמן האחרון נעלמו פה בנות שכתבו באופן קבוע וחבל!

קורין, יפעת, הלן ונטלי אני לא מכירה אתכן באופן אישי אבל אתן מקסימות ורגישות, חבל שהפורום השתנה.

בהצלחה לכולנו!

mail
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה