כמה פנינים כי גם בגיל הזה הם מצליחים להצחיק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ואי טוב זה שפך אתמול את סיון ואותי מצחוק...
    להב (כפרה שימדורה עליה) שיחקה עם אגם ועשתה לה פרצופים וקצת קישקושים ואגם החליטה שזה לא בא לה טוב והתחילה לצעוק על להב אבל ממש להתרגז עליה ולהב עונה לה והיא צועקת עליה חזרה פשוט היה קורע!!!

בכלל הילדה הזאת שופכת אותי מצחוק בזמן האחרון.. התחלנו טעימות והיא אוהבת כנראה.. כי היום אחרי 6 כפיות של גזר ותפוח אדמה שמתי סטופ והיא צעקה עליי כשהפסקתי חשבתי אולי זה במקריות אבל שאכלתי בעצמי מהקערה היא שוב התרגזה ועשתה קול של גרררררררררררר
    קיצר בא לה כבר סטיקים לקילרית שלי ...חחחחח

6 תגובות
עמוד 1
  • אין דברים כאלה גם בלי מילים הם מצליחחים לקרוע אותנו מצחוק...
    מי אמר שלתינוקות בני כמה חודשים אין אישיות...? אחח כמה אופי יש להם לא להאמין

• חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כזאת בובה

• כן גם בגיל הזה יש להם את זה
    מירי אוהבת לשים את הראש ושאני מלטפת לה את הפנים והגב ועושה לה ההה
    ההההה
    ואיך שאני מפסיקה עם הקולות האלה היא מתעצבנת ועושה לי הההההההההההה עד שאני ממשיכה. מצחיקולה שלי

• כפרות איזה בובה חמסה וחמיש

• עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה