עידכונים משמחים - עכשיו הכותרת טובה? :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • וואו אני גמורה
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
7 תגובות
עמוד 1
  • אני מייחלת שכשתחזרו על הבדיקה בעוד שנה, זו תהיה הבדיקה האחרונה והכל יהיה תקין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• פייס: ortal_hori
  • אורטל את לא מבינה איזה פחד זה היה
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • עכשיו הכותרת מצוינת!!!
    חבל שלא באת לפארק, היה ממש כיף!
    מה היה אתמול בטמטמת???
  • הטמטמת היתה בזה שביום ראשון הכנתי לי את כל הטספים לנפרולוג של טל כולל ההפניה הסתובבתי לי בבית וחשבתי לעצמי איפה אני אשים את זה כדי שאני אמצא את זה. וחשבתי על כל מיני מקומות בבית ופחדתי שילך לאיבוד. בסוף הכנסתי את זה לארון בגדים שלי כי חשבתי לעצמי אני בטוח אתקל בזה שם ככה שאני גם לא אשכח את זה. לא הכנסתי לתיק כי היו לי שם המסמכים שלי ולא רציתי שיתערבב. ביום שני בערב אני מחפשת את כל הדברים ולא מוצאת
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה