מוצקים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בטיפת חלב אמרו לי להתחיל פעמיים ביום מוצקים מגיל חצי שנה (עוד יומיים)
    ולשאלתי המלומדת

4 תגובות
עמוד 1
  • כל המטרה היא בסופו של דבר להעביר אותם למוצקים. בגיל שלה זה עוד לא ממש ארוחה לדעתי מה שאומר שהיא תוך זמן די קצר אח"כ תהיה שוב רעבה ותשלים עם תמ"ל. דייסה לא נחשב מוצק אפילו אם אוכלים את זה בכפית. מוצקים זה ירקות פירות עוף וכד' בשלב זה מרוסק כמובן. איזה דייסה היא אוכלת? אם של מטרנה או כד' זה די חופף למתן תמ"ל לא? מבחינה תזונתית אני מתכוונת. ואם לא אז תתני פעם אחת ביום. למה בכלל היא אוכלת דייסה? היא רזה? או שסתם כיף לך לגוון לה באוכל? פעמיים מוצקים אומר מבחינתך שסביב שעות הבוקר היא אוכלת מנת פירות וסביב שעות הצהריים מנת ירקות ובהמשך ירקות עם בשר או שכבר זה עם בשר... כמובן לא חובה בשעות הבוקר והצהריים כמו שכתבתי... זה מה שאני הייתי עושה עם הדרדסים שלי.
    לקחת כשיוצאים מהבית לא מתקלקל מכינים טרי סוגרים בקופסא שנסגרת טוב (כמו הlock&lock אם את מכירה) וזהו...

כמה כתבתי
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • כל עוד מכינים דייסה על בסיס התחליף חלב אני לא מחשיבה את זה למוצק..!

תכיני לה מנת מרק ומנה אחת של פירות או קטניות
    אני הייתי מכינה מרקים/פירה/כוסמת/ סנוויצי'ים עם גבינה וכו'.....
  • לדעתי... (הלא ממש מלומדת..)
    הכוונה היא בבוקר תמ"ל/דייסה על בסיס תמ"ל
    אחר כך ארוחה של פירות
    אחר כך ארוחה של ירקות
    ארוחה אחרי תמ"ל
    ובלילה לפני השינה תמ"ל+דייסה....
    נראה לי הגיוני...
    לגבי לצאת מהבית, פירות משחירים אז אולי באמת לא הכי כדאי (הכי הרבה גרבר..)
    מרק, לדעתי את יכולה לקחת יש מלא קערות אטומות הרמטית, לחמם מעט את המרק הטחון במיקרו ולאכול בתאבון רב...

אבל זה מה שנראה לי הגיוני שוב לא שעברתי זאת על עצמי...
    מקווה שעזרתי

• דייסה מוצקה כאכילה בכפית עם תוספת של פרי/ שקדייה נחשבת מבחינתי ארוחת מוצקים, נותנת בד"כ כארוחת ערב לקראת השינה.
    כשיוצאים מהבית יש גרבר ירקות/ פירות מעורבים. לא נגררת עם מרק ופירות שמשחירים.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה