אני פשוט חייבת לבכות קצת.. (+שאלה.. ) - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
נמאס לי. פשוט נמאס. קודם כל- מאז הלידה כולי "מתפרקת". מצב שאני לא יכולה לסבול.. רוב הבלאגנים הם במקומות ובתיאורים כאלו שאני לא מסוגלת/ מתביישת להעלות על הכתב, אז אני אכתוב את הדבר היחיד שאני כן יכולה לשתף כאן ואגיד שאני סובלת כבר שבועיים מכאבי ראש קטלניים. רצחניים. מעולם לא סבלתי ממיגרנה, אז אין לי מושג מה רמת כאביה, אבל תמיד תיארו לי מיגרנה ככאב ראש בלתי נסבל, כזה שממש מפלח את הראש.. אז זה בדיוק מה שיש לי.. וכל יום אני לוקחת כדור (אל תצחקו ואל תחשבו שאני מתלהבת, אבל אני כ-ל כ-ך אנטי כדורים ואף פעם לא לוקחת.. וגם עכשיו- אם הייתי לוקחת לפי רמת הכאב הייתי לוקחת 7 ביום.. אני פשוט מתענה כל היום ולוקחת רק כשאני מתפוצצת כבר..) וממש מתקשה לתפקד רגיל.. בנוסף- יובל סובל מגזים. עצבניים. פשוט מתענה. והנה מגיעה השאלה- נהייתה לו סוג של עצירות. ולמה "סוג של"? כי הוא עושה בערך פעם ב 24 שעות, אבל ממש רך.. אפילו הייתי אומרת שזה שלשול.. מישהי פתחה לא מזמן שרשור על תופעה דומה, ואני לא מסוגלת לזכור מה עניתן לה.. זה נורמאלי? או שהשלשול צריך להדאיג? לי נראה שכיוון שזה לא סדרתי, כלומר- לא אחרי כל ארוחה, אלא פעם ביממה, זה בסדר, אבל אולי אני טועה?... מעבר לזה- עומר חזר להרטיב. אבל לא רק בלילה, קיבלתי את "כל החבילה". עושה לו ככה, באמצע הסלון. אני מתה. ממש זה מה שהיה חסר.. היום הוא עשה, הלכתי לקלח אותו, איתי נשאר בסלון ואיך שהכנסתי את עומר למקלחת יובל התחיל לבכות.. ואח"כ לצרוח.. בטירופים.. ואני כבר נהיית חסרת סבלנות ומדברת לעומר ממש בקצרה ואפילו קצת בעצבים, כי יובל ממש צווח.. אבל ממש...
16 תגובות
עמוד 1
לא ממש יודעת איך לעזור חוץ מלהציע אוזן קשבת והמון חיבוקים
יפתי, את יודעת שהכל זמני.
יעלי מתוקה, יש מצב שמישהו יבוא לעזור לך? אמא/ אחות? נשמע לי יותר מידי על בן אדם אחד. את חייבת לטפל בעצמך ולשמור על עצמך!
אני בטוחה שההרגשה הקשה שלך תשתפר ככל שהזמן יחלוף. נשיקות
מאמוש תקופה קשה,מאחלת שתעבור מהר בנתיים קבלי המון
מאמוש תקופה קשה,מאחלת שתעבור מהר בנתיים קבלי המון
ימים קשים עוברים עליך. קבלי המון [
יש תקופות בחיים מותק שהם לא הכי הכי
תודה מתוקות שלי, תודה
אני אתחיל עם הרבה הרבה חיובקים
מאמי את עדיין מלאה בהורמונים מהלידה.... וכן זה קשה יש לך שניי תאומים בבית בני 3 ועוד תינוק בן חודש..אני עם אחת ולפעמים ממש קשה לי...
בקשר למיגרנות חוסר שינה עצבים ת**** לא נכונה הם הסיבה העיקרית למיגרנה סבלתי מיזה המון כשילדתי... הפתרון היחידי הוא שינה ואכילה נכונה בשעות קבועות....(כן קשה לישון שיש תינוק בן חודש אבל זה הפתרון היחידי)
בקשר לצואה של יובל זה בסדר גמור אם הוא עושה פעם ב24 שעות נורמאלי לחלוטין גם אם זה קצת מיימי... הדבר היחידי שצריך להדליק נורה אדומה כשזה בתדירות גבוהה (כל כמה שעות) כי הוא עלול לאבד נוזלים ולהתייבש חס ושלום...