עזרה דחוףףףףףףףףףףףף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,
    אני באמת כבר לא יודעת מה לעשות...
    אני מבייצת כנראה ביום ה- 11 או ה-12 למחזור בזמן ה"נקיים" שלי...
    הוסת שלי ארוכה 7-8 ימים.
    אז כל חודש אנחנו מפספסים...
    אשמח לעזרה אם מישהי הייתה או מכירה מצב כזה...
    לא מדובר פה ביום של פספוס אלא בשלושה - ארבעה ימים...
    אוףףףףףףףףף
9 תגובות
עמוד 1
  • אצלי זה היה ככה. יש טכניקות טבעיות לקיצור מחזור למשך לשתות מיץ מלימון טבעי החל מהיום השלישי למחזור בנוסף לשתות הרבהההה מים עד סוף הדימום ודבר אחרון לעשות שטיפות פנימיות סלחי לי על הביטוי עם הזרנוק של המקלחת אבל בפנים ממש אבל הדם יוצא החוצה מהר יותר לפחות 3פעמים ביום. לי זה עזר בהצלחהההה מקווה שעזרתי
  • תודה!
    שתיתי לימון מהיום הראשון... זה עזר לקצר ביום...
    מים באמת אני צריכה לשתות יותר...
    לגבי השטיפות זה מאוד בעייתי לשטוף ככה שלוש פעמים ביום בגלל שרוב היום אני בעבודה אבל בוקר וערב בהחלט כן
    בכמה ימים זה קיצר לך? נקלטת טבעי?
    תעני רק אם את מרגישה נוח...
  • היי...

אני חושבת לפני שאת מגיעה למסקנות...עדיף שתבדקי את זה אצל רופאת הנשים שלך
    לי לקח 8 חודשים להיקלט ואני דתיה.. שומרת טהרת המשפחה קלה שבחמורה....
    וגם לי היו מחשבות והייתי מדמיינת לי דברים...עד שניגשתי לרופא וגילינו לאחר מעקב זקיקים של אותו החודש שהביוץ שלי יוצא ביום ה30 לווסת!! יש לי וסת קבוע כל 36 יום
    הביוץ אצלי שבוע לפני קבלת הוסת !!

שיהיה בהצלחה

• אני עשיתי את השטיפות בבוקר ואחהצ כל הזדמנות שהיתה לי כמה שיותר יותר טוב. בנוסף שכחתי לציין שהשתמשתי בטבליות של מסטיק תימני אמרו לי שזהמגביר ומשבח את הביוץ. ברוך השם נקלטתי טבעי בהצלחה
  • אם שותים מיץ לימון זה מקצר מחזור?
  • כן אבל רק מלימון טבעי עם טיפה מים החל מהיום השלישי של המחזור
  • למה רק מהיום השלישי?
    לקחת לימון שלם לסחוט אותו ולשים קצת מים?
    יש לי מחזור קשה
  • כן ככה הרבנית הנחתה אותי וזה עזר ותנסי גם את השטיפות זה מקצר אותו אפילו ביום יומיים
  • לימון ממש עוזר... אפשר להוסיף קצת סוכר... כמו לימונדה...
    אני מתחילה ישר עם תחילת המחזור ... לא מחכה ליום השלישי...

אגב, אדווה - בדקתי את זה... כתבתי עכשיו במפורט לדר' ישי... תוכלי לקרוא...

ישועת ה' כהרף עין!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה