צריכה היגיון..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות...
    אני מרגישה שאני חייבת לשאול כי אני מרגישה שאני חייבת הסבר והגיון...
    המחזור שלי מאחר ב7 ימים... כבר שבוע אני מסתובבת עם כאבים של טרום מחזור- כאבי גב תחתון, רגישות, מעט התכווצויות וכו' וכו'... כל יום אני בטוחה שאני עומדת לקבל- אך לא! עשיתי אתמול בדיקה- יצאה שלילית :(
    למה המחזור מאחר???? כבר 4 חודשים שהוא סדיר לחלוטין! אני מרגישה שכל עוד הוא לא מגיע, אני לא יכולה להתחיל ברגוע "מחדש"...
    אוףףףףףףףףףףףף,
    תודה על כל עזרה, דניאלה
4 תגובות
עמוד 1
  • היי.
    ראשית קשה מאוד למצוא היגיון בכל מה שקשור להריון ולתחושות אבל...
    יכול להיות שיש לך בטא ממש נמוכה אז הבדיקה לא מזהה. תעשי בדיקת דם שבוע איחור זה הרבה.
  • סליחה על הבורות... אבל יש סיכוי שבדיקת ההריון שגויה? זה קורה????
  • בוקר טוב
    יכול להיות שהביוץ שלך היה מאוחר
    או שסתם כי את בלחץ, אז המחזור איחר
    תחכי עוד יומיים ואם לא מגיע אז תעשי שוב בדיקה ביתית
    ואם עדיין שלילי אז לכי לבדיקה אצל רופא
    שיהיה בהצלחה
  • היי דניאלה..
    רציתי לשתף אותך שגם לי זה קרה בחודשיים האחרונים.
    אני עם מחזור סדיר כבר שנה וחצי כל 30 יום בדיוק. לפני חודשיים וחצי לא קיבלתי מחזור
    והייתי בטוחה שאני בהריון מה שהתברר כשגוי לבסוף.. ואז עבר עוד חודש עד שהלכתי לרופאת נשים לקחת כדורים להביא מחזור. החודש זה שוב קרה לי.. ושוב לא קיבלתי מחזור ומחר אני שוב מתחילה את אותם הכדורים..
    לא יודעת מאיזו סיבה המחזור שלי התחיל להתבלגן ככה.. אבל כנראה שזה בגלל הלחץ שאני נמצאת בו והרצון העז להיכנס להריון כבר ( אני מנסה כבר 8 חודשים.).
    אז.. יכול להיות שככה גם אצלך.. אולי הלחץ החודש לא מביא את המחזור..
    אני הייתי מציעה לך לדבר עם הרופא/ת נשים שלך על מנת להייעץ אולי כדאי לך לקחת כדורים החודש..
    מקווה מאוד בשבילך שזה אולי לבסוף ביוץ מאוחר.. ואולי כן נקלטת..
    אבל עדיין אם את רואה עוד כמה ימים שעדיין לא קיבלת.. חבל לחכות ולדלג בטעות על עוד חודש..
    שיהיה בהצלחה.. :)
    ואמן הריון בקרוב.. :)

me
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה