(קצת אישי) מכירות את זה ש... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתן צריכות להתמודד עם משהו
    משהו לא קל שעובר עליכן
    ו... המציאות היומיומית והשגרה שואבת אתכן ולא מותירה לכן זמן לשבת, לחשוב, לעכל...

אז עובר עלי משהו דומה. ולצערי הרב אין לי אפשרות כל כך לשתף כי זה מאוד מאוד אישי

בעבודה אני מתרוצצת בלי מנוחה, לאחר מכן אוספת את הילדים, מקלחות ארוחת ערב ואז נכנסת למיטה עוצמת עיניים ונרדמת.

ובבוקר פוקחת עיניים, הילדים ישנים, הבעל כבר יצא מוקדם לעבודה ופתאום אני מרגישה את המועקה הזו שכאילו לא יצא לי להתמודד איתה ומתחילה לבכות...
    איך אני שונאת להתחיל את היום ככה
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

18 תגובות
עמוד 1

• מכירה מאוד מקרוב את התחושה
    עלי זה נופל בלילה שכולם ישנים ואני שוכבת וחושבת על זה ודואגת
    שיעבור מהר מאמי.והלוואי ולכל דבר ימצא פתרון

• שיעבור מהר

• מוכר מאוד יקירתי!!!!
    גם אני על תקן חד הורית.... בעלי עצמאי,
    הבנות נהנות מאבא שלהן רק בשישבת...

• פייס: ortal_hori
  • מבינה אותך מאוד,
    ושולחת לך חיבוק,
    שהכל יעבור במהרה!!!

• שיעבור בקלות ושתחזרי לעצמך במהרה

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה