היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
באסה רצינית!! אני לא יכולה לבוא למפגש ביום שישי!!! תשתדלו להנות גם בלעדיי(:
9 תגובות
עמוד 1
הודיה מאמי חשבתי עלייך!!!!
אני בסדר ברוך ה'.. עברתי תקופה קצת קשה נפשית אחרי ההפלה ולא כ"כ מצאתי את עצמי בפורום הזה.. אבל חזרתייייי!! ואיך את?? את גם תהיי במפגש?? אני רוצה לדעת כמה אני מפסידה.. כ"כ בא לי לבוא!!! צריך לעשות עוד מפגש ביום אחר!!!
אני שמחה לשמוע שאת יותר טוב
וואי מאמייי המון בהצלחה בטיפול!! הלוואי שיהיו לנו בשורות טובות, והלוואי שניקלט כולנו עוד החודש להריון קל ותקין.. ולא מעניין אותי!! עושים עוד מפגש ואפילו יועיל ויהיה שמח אם הוא יהיה בירושלים..
איזה מבאסת
תודה רבה הודיה מאמוש!!
הלן גם אני רציתי מאוד לראות אותך.. ופעם הבאה אני מבטיחה לבוא.. ונטלי גם תבוא.. נכון?? מתה עליכן(: (:
ברוררררר!!!!! ובעזרת ה׳ פעם הבאה נגיע עם בטן שמנמנה
הי הודיונת, אני בוטחת בך שמה שיש לך לעשות כנראה יותר חשוב, ואל דאגה, בטוח שיהיה מפגש כזה בעתיד הלא רחוק... שיהיה לך בהצלחה!!! יפעת.