מישהי מבינה בחלומות??? ממש חשוב לי.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני שונאת לקום בבוקר ככה מחלום שמטריד אותי...
    אבל יש דבר אחד בחלום אותו אני לא מבינה ודיי משגע לי את הראש מהבוקר...
    אני ממש לא זוכרת את הסיטואציה ואם אני לא טועה זה היה בקניות עם כל המשפחה שלי עם ההורים והאחים ואגמי ובעלי....
    מה שזכור לי זה גלונים גלונים גלווונים של שמן זית, ואני כל הזמן טועמת ממנו..
    וכל החלום התרכז סביב זה שכולם מצפים ממני להחליט האם לקנות את השמן זית...
    ובסוף אני מחליטה שכן.. חשוב לציין שכל החלום היה מאוד בהיר, אור לבן כל הזמן הרגשה של טוהר ושל ניקיון זה התחושה בחלום, והקטע של השמן זית משגע אותי...
    מישהי???? בבקשה????

9 תגובות
עמוד 1
  • זה מאתר :

אם החולם רואה בחלומו שמן זית-החלום מרמז על ימים טובים, אירועים משמחים ובשורות חיוביות שהחולם מתעתד לפגוש בזמן הקרוב ובגינם שפע וטוב יפלו בחלקו.אם החולם רואה עצמו שותה שמן זית-החלום מרמז כי אשת החולם נואפת (או בעל החולמת נואף) בו או משקף לחולם את בגידתו שלו.

• עוד אתר

חלום שמן זית מורה על טובה קרבה

• הרואה שמן זית בחלום יצפה למאור תורה שנאמר (שמות כז) ויקחו אליך שמן זית זך (פיתרון חלומות)

• חלום על שמן שנשפך בביתו מורה שאישתו בוגדת בו עם אחרים. חולם שאישתו בוגדת סימן שהוא בוגד
    . ומנאף. חלום שמן זית מורה על טובה שתבוא על החולם
    אחרי שקראתי בהרבה אתרים- שמן רגיל שנשפך זה בגידה

שמן זית זה טוב מאמי
    בקיצור חלמת חלום טוב!!

ואם יש חלומות שמטרידים אותך קומי בבוקר ותלכי לשים צדקה

יום תותיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

• שמן זית טוב בחלומות
    אומרים שאם ראית בחלום משהו בעונה שלו זה טוב
  • האמת שיש כל כך הרבה פרשנויות סותרות לחלומות שהפסקתי להאמין במשמעות שלהם. כיום אני מייחסת משמעות רק לחלומות בהם באים לבקר אותי אנשים אהובים שנפטרו.

אגב, אצלנו בצד הלבנוני של המשפחה שמן זית בחלום תמיד סימל שפע וברכה ככה שלפחות על פי מה שאני יודעת זה אמור להיות חלום טוב...
  • נטלי, באיזנ אתר בדקת את הפירוש לחלום?

• רשמתי בגוגל פירוש חלומות שמן זית
    נכנסתי לכמה מהאתרים בדף הראשון

• סבבה, תודה!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה