מה יהיה הסוף איתם? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • http://news.walla.co.il/?w=/22/1889159

עם כל הכבוד לדת ויש לי הרבה כבוד,אני חושבת שהם הצליחו לחצות את הגבול לפסים אדומים מאוד!
    הם ממש מגזימים!
    הם לא נותנים לחיות בשקט.רוצים שהכל יתנהל לפי רצונם.
    ממש בושה! אתמול בחדשות היה על הילד הנכה הממונע בכיסא גלגלים בשבת,התנכלו לו וגידפו אותו,כמו כן הילדה הזו שירקו עליה.ועכשיו החיילת.
    ממש ביזיון!
    עוד יש לו בושה לקרוא ככה לחיילת..נראה בכלל אם הוא שירת בצבא.
    ממש מכעיס כל הנושא הזה.
    אם לא אנחנו הנשים,מזמן הגברים לא יכלו להתקיים בעולם הזה!!!!!
10 תגובות
עמוד 1
  • איזה קטע בדיוק היה לי ויכוח עם בעלי על הקו הזה
    הוא טען שהם לא דורשים מנשים לשבת באחורי האוטובוס, אלא רק בקוים הפנימים שלהם בתוך מאה שערים. אמרתי לו שאין לו מושג על מה הוא מדבר ויש בירושלים קו 49 שלמרות שיכולתי להגיע איתו מהר יותר לאן שאני צריכה בחיים לא העזתי לעלות עליו בדיוק בגלל זה
    והנה הוכיחו אותי
    אה עכשיו אני כולי מחכה שיגיע הביתה להראות לו ולצאת צודקת בעוד ויכוח
    כי אין על נשים

• כמו שכתוב חרדי קיצוני
    וחבל שהם מיתנהגים ככה בהחלט בושה
    הדת והרבנים בהחלט לא נותנים יד
    לאלימות ובטח שלא מילולית ....
    וחבל שיש כמה חרדים קיצוניים שמינהגים ועושים שם רע לדת
  • פשוט גואל נפש אחד גדול .. קבוצה קטנה של פנטיים מתנהגת ככה וגורמת וכולם פשוט לשנוא אותם
  • קרן הוציאה לי את המילים מהפה

גועל נפש של בנאדם

פרוצה? אמא שלו פרוצה
    פייס: ortal_hori
  • טוב עדיף שאני לא אכתוב בנושא אבל היום היה לי קטע מחיק .
    אני מזמינה מעלית עם בני - מעלית הוצרת בקומה שלי ועומד שם שכן החרדי יחד עם חתנו (יחיד שגר בבנין החילוני שלי ) אני אומרת לו שלום וטוענת שאין לי בעיה להמתין למעלית הבא ... הוא כמעט נפגע - אומר מה את מפחדת ממני ? הסברתי שאני לא רוצה לצור אי נעימות לו ולחתנו ואז אמר בחזרה שהוא מאמין בה' שצווה לו לכבד כל בן אדם וכל הקיצוניים אלו בשבילו הם עובדי אלילים , גם טען שגבר שבכל אישה רואה אובקייט מיני הוא לא בן אדם אלא חיה . בחור צודק
    http://www.holdthatpic.com/
  • אם הם טוענים שילדה בת 8 יכולה לגרות אותם,אז מה נשאר???????????????????????????????????????????????????.......[
  • הכי עצוב שבגלל עדר קטן ועלוב יש הכללה כל כך פוגענית לחובשי כיפה בכלל
    והתקשורת לדעתי האישית רק מעצימה את הקרע בבורות וחוסר הוגנות כלפי ציבור שלם

• כל הכבוד לשכן שלך - כולם צריכים ללמוד ממנו
    פייס: ortal_hori
  • הם לא דתיים בכלל,
    הם מטורפים שמתחבאים תחת חזות חרדית.
    כמו שאמר בחור דתי אחד: אין להם אלוהים.

יצורים מגעילים
  • עובדי אלילים זה בטוח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה