גמילה מהנקה - עזרה בבקשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב
    אז הבת שלי כבר שבוע לא כל כך מתלהבת מהנקה יונקת פעם באחת בלילה אין הרבה חלב מספיק לה רק פעם אחת
    היא הייתה אוכלת מטרנה אבל פעם אחת ביום ולא מסכימה לקחת עוד פעם אז אחרי שהרגשתי האין לי מספיק חלב נסיתי לה מטרנה לילה טוב והיא ככה אהבה והתלהבה היא רוקדת כשרואה את הבקבקוק
    אז אני נותנת לה פעם בבוקר ופעם בלילה ובאמצע הלילה הנקה
    לפני יומים נתתי לה הנקה באמצע הלילה הויא לא הצליחה לחזור לשינה והתחילה לבכות נתי לה עוד בקבוק ואז חזרה לישון
    כנראה לא מספיק לה ההנקה
    אתמול החלטי שזהו זה אני מתחילה גמילה מהנקה ואכן נתתי לה בקבוק בלילה הכנתי מים והכל בקבוק באמצ הלילה
    התעוררה באמצע הלילה נתתי לה בקבוק חזרה לישון וקמה אחר כך ולא רוצה לישון
    כאילו מרגישה שחסר לה משהו ( וזה לא רעב ) וגם אני הרגשתי גודש בחזה ויש לי עבודה ורוצה לישון אז נתתי לה ציצי ואכן אחר כך חזרה לישון

אז הגעתי לשאלות :

1. לא מספיק לה הנקה ובכל זאת רוצה אך לגרום לה לקחת הבקבוק וזהו ?
    2. מה אני יכולה לעשות כדי שלא ארגיש את הגודש הזה ?
    3. אני החלטי אם אני עושה גמילה אז בסוף שבוע אבל 2-3 ימים זה מספיק לגמילה ?

אוי יצא ארוך תודה למי שקראה עד כאן
7 תגובות
עמוד 1
  • השאלה היא אם את יכולה לא לתת לה והיא לא תבקש?

נשמע שהיא דווקא די מוכנה לגמילה

ככל שאת מפחיתה בכמויות - כך יירד ייצור החלב וזה יתייבש לבד.

אפשר לשים גם קצת כרוב על הציצי - הוא סופג את הנוזלים.

מטרנה לילה טוב היא מעולה
    פייס: ortal_hori
  • 1. את צריכה להחליט שאין יותר ציצי וזהו! תתעקשי על זה ותמצאי דרכים חלופיות להרגיע אותה. זה יקח זמן, אבל זה יעבוד!
    2. שמעתי על שיטת הקרוב וקשירת החזה, לא נסיתי אף אחת מהשיטות האלו. כשהפסקתי להניק, החזה שלי התפוצץ מחלב, אז פשוט ניגשתי לרופא הנשים שלי ולקחתי מרשם לכדורים לייבוש חלב.
    3. אי אפשר לדעת כמה זמן זה יקח
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• כמה בקבוק את מכינה לה בלילה? יכול להיות שהוא לא מספיק לה...
    ההנקה היא גם פינוק בשבילם ואולי זה מה שחסר לה...

אם את רוצה לגמול לגמרי מהנקה- תורידי כל פעם הנקה אחת ותחכי יום יומיים לפני שאת מורידה את ההנקה הבאה. (לפי מה שהבנתי יש לך שלוש הנקות ביום נכון?)
    ההדרגה תגרום לכך שלא יהיה גודש, או שאם יהיה גודש הוא יעבור מהר.

בהצלחה!

[
    [
  • תודה בנות
    כן היא מוכנה לגמילה ואני מנצלת שהיא מוכנה
    התחלתי אתמול ואכן אמרתי לעצמי אין יותר ציצי נתתי לה בקבוק בלילה והיא לא בקשה ציצי
  • זה נורמלי לגמרי ההרגשה שלך!!!
    הגמילה קשה גם לאמא שלא תחשבי!!
    אני את הבנות גמלתי בגיל 9 חודשים ואת אורי בגיל שנה,
    וכל פעם היה לי קשה, כאילו הם כבר לא צריכים אותי,
    יכולים להיות עם כל אחד עכשיו....
    זה עובר ממי, יום יומיים וגם את תתרגלי!!!

[
    [

• בהצלחה!

יש איזה כדור שאני יודעת שמייבש את החלב. תשאלי את רופא הנשים שלך.
    בשמת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה